Start People



neemt ondernemers werk uit handen

Almere, 28 februari 2007-Vandaag komt arbeidsmarktintermediair Start People met een innovatieve HR oplossing voor de ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (MKB). De digitale dienstverlening bestaat uit persoonlijke en online advisering en geeft 24 uur per dag op maat antwoord op en advies over praktische HR vraagstukken.

Al meer dan dertig jaar werkt Start People op innovatieve wijze aan oplossingen voor complexe problemen op de arbeidsmarkt. Vanuit die innovatieve motivatie en haar jarenlange ervaring met het MKB, heeft Start People in samenwerking met diverse MKB ondernemers de HR manager online ontwikkeld. Een oplossing die wordt gevoerd onder de nieuwe naam Start People HR Solutions.

Op basis van een abonnementssysteem krijgt de MKB ondernemer toegang tot een naar eigen behoefte uit te breiden servicepakket. Naast persoonlijke en online HR consultancy, biedt het via selectieanalyses ondersteuning bij de aanname van nieuw personeel. Tevens wordt de mogelijkheid geboden om het personeels- en salarisadministratiesysteem online te voeren. De onbeperkt toegankelijke kennis- en documentenbank bevat de honderd meest essentiële documenten en formulieren een geeft up-to-date antwoord op alle HR vragen van een MKB ondernemer.

Altijd bereikbaar
Een vooruitbetaald premium pakket in de vorm van een abonnement. Slim, menselijk en professioneel. Altijd toegankelijk en bereikbaar. De nieuwe, onvermoeibare HR manager via www.manageronline.nl gaat de ondernemer op eigen wijze 24 uur per dag ondersteunen. Zo kunnen ondernemers HR werk uit handen geven en toch zelf de regie houden. HR zaken waar de ondernemer normaalgesproken regelmatig tegen aanloopt, lopen voortaan op rolletjes. Naast online contact staat deze HR manager uiteraard ook in levenden lijve of telefonisch klaar door de inzet van HR consultants en interim managers.

Premium pakket naar keuzevrijheid
De nieuwe HR manager van Nederland biedt HR consultancy met twee gebruikslicenties per abonnement. Het totaalpakket bestaat uit online advies (of persoonlijke ondersteuning op de zaak) en een interactieve vraagbaak. Maar ook een onbeperkt toegankelijke kennisbank én een documentenbank in de vorm van een Hall of Fame met 100 documenten & formulieren die altijd van pas komen. Eveneens in het pakket: twee persoonlijkheidsanalyses voor de selectie van nieuw personeel. Afhankelijke van de abonnementsvorm zijn er pakketten van 13, 26, of 52 adviesuren -eventueel uit te breiden volgens een vast uurtarief. Start People HR Solutions rekent hiermee af met omslachtige, vaak overlappende losse diensten van diverse externe adviseurs.

Meer service
Vanuit het abonnement kan een MKB ondernemer eenvoudig op maat en naadloos aansluitende support inkopen. Bijvoorbeeld extra werving & selectie analyses. Of geautomatiseerde personeel- en salarisadministratie. Of een proactieve 'alert service' annex takenmanager die op tijd aan de bel trekt bij onder andere het managen van ziekteverzuim (Wet Poortwachter).

"HR management wordt steeds meer uitbesteed. Niet alleen grote bedrijven, maar vooral ook het MKB zoekt externe ondersteuning om effectief het hoofd te kunnen bieden aan de complexe HR vraagstukken en de veranderende P&O-wet- en regelgeving. De HR manager online is een gebruikersvriendelijke en kostenefficiënte oplossing voor het MKB. Met dit prepaid pakket is de MKB ondernemer gemiddeld 25-30% voordeliger uit dan wanneer er gebruik wordt gemaakt van de losse dienstverlening van diverse externe adviseurs. Door de introductie van HR Solutions bewijst Start People eens te meer haar partnerschap richting het MKB". aldus Eric de Jong, algemeen directeur Start People.

Profiel Start People
Start People biedt alle vormen van flexibele arbeid en uiteenlopende diensten aan op het gebied van human resources. Door producten als uitzenden, detacheren, werving & selectie, payrolling en leerwerkbanen is Start People in staat om knelpunten op het gebied van werk op te lossen. Met de specialisaties van Start People, medi interim, transport, techniek, telematch, professionals, Proflex en HR Solutions, worden de activiteiten in specifieke segmenten georganiseerd. Samen met de reguliere Start People organisatie bieden zij hun dienstverlening aan bij zowel grote organisaties als het midden- en kleinbedrijf. Betrouwbaarheid, vernieuwing en gedrevenheid kenmerken de werkwijze van Start People. Samen met haar opdrachtgevers boort Start People nieuw potentieel op de arbeidsmarkt aan, door mensen te stimuleren, te motiveren en te faciliteren in hun ontwikkeling. Start People is een van de grootste arbeidsmarktintermediairs in Nederland. Op dit moment werken circa 50.000 mensen via Start People voor de 25.000 klanten die we op jaarbasis van dienst zijn. Start People is onderdeel van het beursgenoteerde USG People N.V., dat met verschillende sterke merken op het gebied van flexibele arbeid in diverse Europese landen actief is.

Op donderdag 1 maart kunnen alle MKB ondernemers van Nederland Start People HR Solutions online bezoeken.

Bezoek tussen 10.00 en 15.00 uur onze speciale actiewebsite en stel uw vragen op HR gebied aan Start People HR Solutions. U ontvangt ter kennisgeving de antwoorden cadeau!

MKB vraag het HR manager online via www.mkbvraaghetmanageronline.nl