Gemeente Beek


Gratis workshops voor vrijwilligers

Logo Partners in Welzijn Bij het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Partners in Welzijn kunt u terecht voor een breed scala aan activiteiten en producten op het gebied van vrijwilligerswerk. Een van onze diensten is het scholingsaanbod voor vrijwilligers.

Graag uw aandacht voor de volgende twee workshops:

Workshop Time Management

Kent u het gevoel dat u achter uzelf en de feiten aanholt? Uw werk is niet af en u heeft te weinig tijd voor uzelf. De kern van timemanagement bestaat uit keuzes maken, uw leven organiseren en uw omgeving beïnvloeden. Timemanagement houdt dus heel wat meer in dan een paar simpele tips om tijd te besparen. Want vat krijgen op uw tijd betekent in de eerste plaats vat krijgen op uzelf: wat zijn uw verwachtingen en ideeën, waarom komt uw manier van handelen hiermee in conflict? Timemanagement brengt rust!

Tijdens de workshop krijgt u informatie en materiaal om inzicht te krijgen in uw manier van omgaan met de tijd. Er worden nuttige tips en manieren aangereikt om het omgaan met de tijd aan te pakken.

Datum: donderdag 8 maart 2007 van 19.30 tot 22.30 uur. Locatie: BiblioNova, Herenhof 1 in Geleen.


---

Instructie Verantwoord Alcoholgebruik (IVA) voor barvrijwilligers

De IVA training duurt twee uur. Het eerste deel is kennisgericht en gaat over wettelijke aspecten, alcohol en het verantwoord schenken van alcohol. Het tweede deel behandelt de praktijk van het verantwoord schenken. De IVA wordt gegeven door een speciaal hiervoor opgeleide IVA docent. Na het volgen van de IVA training ontvangen de deelnemers een persoonsgebonden certificaat.

Datum: maandag 2 april van 19.30 tot 22.00 uur
Locatie: Gemeenschapshuis Pater Kolbe, Graetheidelaan 60 in Urmond.


---

Heeft u vragen of wilt u zich opgeven voor een of beide workshops? Dan kunt u contact opnemen met Anne Fingskes of Hans Zeegers van het Steunpunt Vrijwilligerswerk. Telefoonnummer 046 - 457 57 00. U kunt ook een e-mail met uw gegevens (naam, adres, telefoonnummer, welke organisatie en aantal personen) sturen naar: vrijwilligerswerk@piw.nl.