Aedes

aedesnet.nl

Nieuws

Aanmelden zakelijke energieaansluitingen tot 10 april

27 februari 2007

WoonEnergie roept woningcorporaties op zich aan te sluiten bij het inkoopcollectief voor zakelijke aansluitingen. Dit zijn energieaansluitingen voor kantoren, centrale hallen en liften en dergelijke. Het collectief bestaat inmiddels uit meer dan 400 woningcorporaties, waarmee WoonEnergie één van de grootste energie-inkoopcollectieven is.

Dankzij een heldere inkoopstrategie profiteren deelnemers daardoor volop van de voordelen van collectieve inkoop: lage tarieven en uitstekende voorwaarden. De inschrijftermijn voor de eerstvolgende inkoopperiode sluit op 10 april 1007.

Corporaties zijn van harte welkom op een van de drie regionale bijeenkomsten Strategische energie-inkoop en de effecten daarvan op de kosten voor de klant. Deze vinden plaats op 20 maart te Hoogeveen, 21 maart te Tilburg en 22 maart te Hilversum van 13.30 uur tot 16.00 uur. Aanmelden kan per e-mail naar info@woonenergie.nl.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met WoonEnergie, telefoonnummer 035 6268440 of per e-mail naar info@woonenergie.nl.