AutoRai

Start Future Now! Informatie-campagne autobranche gestart

(2/27/2007)
De autobranche start tegelijk met de AutoRAI 2007 een grote campagne. Waarom juist nu? We hebben enorm veel nut, plezier en gemak van onze auto. Maar automobiliteit op grote schaal veroorzaakt milieuproblemen, die moeten worden opgelost. De auto-industrie is zich er volledig van bewust dat deze oplossingen van essentieel belang zijn voor de toekomst â ook voor haar eigen toekomst. De auto-industrie wil een actieve rol spelen in deze actuele maatschappelijke discussie. Ook omdat lang niet altijd de juiste feiten worden gehanteerd en niet altijd duidelijk wordt, dat de auto-industrie oplossingen heeft ontwikkeld die aan veel milieubezwaren tegemoet kunnen komen.

De auto-industrie investeert, als grootste industrie ter wereld, miljarden euroâs in het realiseren van nieuwe, innovatieve oplossingen. Met succes! Geavanceerde katalysatoren en roet.lters, schone motoren en nieuwe brandstoffen kunnen autoâs uiterst schoon en zuinig maken. AutoRAI 2007 toont de allerlaatste ontwikkelingen op dit gebied. In het zogenaamde Eco Village presenteert een aantal merken nu al operationele of bijna operationele zeer schone en zeer zuinige autoâs.

Ook de nieuwe autoâs die nu in de autoshowrooms staan, zijn weer aanzienlijk schoner, zuiniger, veiliger en stiller dan autoâs van zelfs maar een paar jaar geleden. Er is al veel bereikt, maar in de nabije toekomst komt er nog veel meer aan. Daarom ziet de auto-industrie die toekomst met vertrouwen tegemoet. Van ons mag de toekomst vandaag beginnen!