Gemeente Zevenaar


Week 9, 26 februari tot 5 maart 2007

VERKIEZINGEN PROVINCIALE STATEN

Op woensdag 7 maart kunt u uw stem uitbrengen voor de verkiezing van de leden van Provinciale Staten. Lees verder

VERGADERING GEMEENTERAAD

Op woensdag 28 februari om 19.30 uur vergadert de gemeenteraad. Kijk hier voor de agenda.

VERGADERING WELSTANDCOMMISSIE

De openbare vergadering van de Welstandscommissie wordt gehouden op maandag 5 maart 2007 om 13.30 uur in het gemeentehuis (kamer 402). De agenda van deze vergadering ligt ter inzage bij de Balie Ruimte.

ONDERZOEK FUNCTIONEREN WEEKMARKT ZEVENAAR
Op vrijdag 2 maart en vrijdag 13 april a.s. wordt een enquête gehouden op de markt en in het centrum. Lees verder.

FIETSEN KIJKEN BIJ POLITIEDISTRICT RIVIERENLAND Elke 1e donderdag van de maand kunnen mensen op het politiebureau van Zevenaar komen kijken of de fiets die ze zijn kwijtgeraakt soms ergens in de Liemers is aangetroffen en mogelijk bij deze gevonden fietsen staat. De fietsen zijn afkomstig uit de gehele Liemers, te weten de gemeenten Duiven, Rijnwaarden, Westervoort en Zevenaar. De eerstkomende fietskijkavond is op DONDERDAG 1 maart 2007 van 18:00 TOT 19:30 UUR. Het politiebureau is gevestigd aan de Zonegge 24-04 te Zevenaar

TEXTIELINZAMELING

Maandag 12 maart zamelt de Stichting Kovamo gebruikte kleding in. De opbrengst van de inzameling wordt benut voor medisch onderzoek, met name naar diabetes. De gemeente heeft voor deze huis-aan-huis inzameling een vergunning afgegeven.

OUD PAPIER
Klik hier voor het ophaalschema.

INFORMATIEBIJEENKOMST BUURT ONDERWIJS SPORT
Op woensdag 14 maart 2007 organiseert de gemeente een informatiebijeenkomst voor alle sportverenigingen, vrijwilligersorganisaties, basisscholen en scholen voortgezet onderwijs uit Zevenaar. Lees verder.

JONGERENUITWISSELING
Van 6 tot 10 april a.s. is de jaarlijkse jongerenuitwisseling in Tortona, Italië. Lees verder