Travel Unie International Nederland N.V.

extra capaciteit voor turkije bij holland international

Extra vluchten en verlengde vroegboekkorting.

Rijswijk, 23 februari 2007 Holland International, onderdeel van TUI Nederland, heeft wegens groot succes zeven extra vluchten naar Antalya in Turkije ingekocht voor de maand april. Het betreft in totaal 1.500 stoelen; de vluchten worden uitgevoerd door Inter Airlines. Een vlucht naar Turkije is bijvoorbeeld te boeken in combinatie met hotel Orange County, waarvoor de vroegboekkorting is verlengd tot en met 31 mei 2007. Alle voorwaarden voor deze extra vluchten en aanbiedingen zijn te vinden op TUI Online.

Extra vluchten
Wegens groot succes heeft Holland International voor de maand april extra vluchten naar Antalya in Turkije ingekocht. Het gaat hierbij om zeven vluchten met vertrekdata op 3, 7, 10, 14, 17, 21 en 24 april 2007. De vluchten worden uitgevoerd door Inter Airlines en zijn per direct boekbaar op TUI Online.

Hotel Orange County
De vluchten kunnen geboekt worden in combinatie met alle hotels uit het uitgebreide Turkije-aanbod van Holland International, bijvoorbeeld hotel Orange County. Dit unieke hotel, dat in 2005 geopend werd, is helemaal gebouwd in Amsterdamse stijl. Zowel het Nederlandse uiterlijk als de vele Hollandse lekkernijen van het hotel zorgen ervoor dat de vakantieganger zich direct thuis voelt. Het hotel biedt 24 uurs Ultra All Inclusive service, waarbij naast maaltijden en drankjes ook diverse sport en wellness faciliteiten inclusief zijn. s Nachts is er zelfs roomservice van 00.00 tot 08.00 uur mogelijk, ook dit is bij de prijs inbegrepen. Bovendien biedt het kindvriendelijke hotel een uitgebreid animatieprogramma voor jong en oud.

Aanbieding voor consument
Om een vakantie naar Orange County extra aantrekkelijk te maken, zijn de vroegboekkortingen voor dit hotel verlengd. Tot en met 31 maart krijgt de consument vijftien procent vroegboekkorting, daarna geldt er tot en met 31 mei tien procent vroegboekkorting. De exacte voorwaarden voor deze vroegboekkorting zijn te vinden op TUI Online.