Dienstenbond CNV

Inventarisatie problemen bij de Divisie Zorg Achmea 27-02-2007

De vakorganisaties, CNV Dienstenbond, De Unie en FNV Bondgenoten worden regelmatig benaderd door leden, werkzaam bij de Achmea Divisie Zorg, die problemen hebben.

In grote lijnen lijken de problemen zich als volgt te categoriseren:
* het niet goed toepassen van regels;

* onvrede over de wijze van leidinggeven;
* onvrede over de reorganisatie.

De vakorganisaties hebben niet een goed beeld of er sprake is van een structureel probleem of dat het om incidenten gaat. Daarom willen wij dat graag inventariseren.

Wij verzoeken u dan ook om ons uw ervaringen te laten weten. Beschrijf uw ervaring en stuur die ons toe. Vanzelfsprekend worden die ervaringen vertrouwelijk behandeld.

Indien het om een structureel probleem gaat, dan zullen wij uw ervaringen en die van uw collegas geanonimiseerd bundelen in een zwartboek. Dat zwartboek zullen wij de directie aanbieden.

Alleen als u ons aangeeft dat er daadwerkelijk problemen zijn, kunnen wij wat voor u betekenen. Dus als er echt wat aan de hand is laat ons dat weten. Stuur uw ervaringen en eventueel die van uw collegas naar het onderstaande mailadres.

Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht bij uw bestuurder Ike Wiersinga i.wiersinga@cnvdibo.nl
telnr. 023-56 51 052.

Nog even dit. U bent lid. Uw collega nog niet? Juist nu kunnen onze leden meepraten en meedenken over de nieuwe CAO. Bovendien hebben wij een servicepakket waar leden ook gebruik van kunnen maken. Wat denkt u van ons eigen loopbaanadviesbureau of hulp bij belastingformulieren. Wellicht kunt u uw collega van het nut van het lidmaatschap overtuigen. Wij rekenen op u!