Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Bewonersavond over voorplein Antwerpse hoofd

© deelgemeente Feijenoord Onlangs zijn rondom het Antwerpse hoofd de kades hersteld. Het voorplein is ook toe aan een opknapbeurt. Op maandag 26 februari aanstaande kunt u over de inrichting van dit plein van gedachten wisselen tijdens een bewonersavond bij de Bewonersvereniging Noordereiland (BVN). De bijeenkomst in het Wijkcentrum aan de Maaskade 39 begint om 20.00 uur.

Betrokkenheid
De deelgemeente en Gemeentewerken, afdeling Groen, presenteren die avond gezamenlijk de plannen voor de herinrichting van zowel de bestrating als het groen van het verhoogde deel van het Antwerpse Hoofd. Bij de planvorming is zowel de BVN als de bewonerswerkgroep Antwerpse Hoofd actief betrokken geweest.

Informatie
Voor meer informatie kunt u contact maken met Eduard Autar, wijkregisseur Noordereiland, van de deelgemeente Feijenoord, via telefoonnummer (010) 291 80 07 of via e-mail:
e.autar@feijenoord.rotterdam.nl.

De deelgemeente Feijenoord streeft naar leefbare woonomgevingen, waar bewoners prettig kunnen leven. Er is ruimte voor participatie van de bewoners en ook burger- en bewonersinitiatieven worden van harte gestimuleerd.

De deelgemeente Feijenoord streeft naar leefbare woonomgevingen, waar bewoners prettig kunnen leven. In dit kader is er ook ruimte voor participatie van de bewoners.