Gemeente Hulst


Persbericht - 08.02.2007

Ouders Graag Gezien

Op maandag 26 februari 2007 organiseert de gemeente Hulst, in samenwerking met SportZeeland, een bijeenkomst met als thema Ouders Graag Gezien. De avond vangt aan om 19.30 uur in de kantine van Voetbalvereniging Graauw, aan de Zandbergsestraat te Graauw. Dit is de eerste van 4 bijeenkomsten met dit thema.

Ouders van jeugdleden zijn onmisbaar binnen de sportvereniging. Ze zijn er niet alleen om hun kinderen te brengen en te halen, maar hebben een belangrijke taak waar het gaat om aanmoedigen en stimuleren. Bovendien kunnen zij binnen de vereniging kleine en grotere clubtaken vervullen. Sportverenigingen weten dat ouders zeer belangrijk zijn, maar hoe betrek je ouders bij de club? Hoe haal je ouders op een goede manier over om wat voor de vereniging te doen?

Het project Ouders Graag Gezien werkt volgens een unieke handleiding, waarin het stappenplan beschreven staat om ouders systematisch bij de sportvereniging van de kinderen te betrekken. Dit stappenplan begint bij het gevoel van betrokkenheid te verhogen en gaat door tot en met het werven en behouden van ouders voor allerlei clubtaken.

Vereniging kunnen aangemeld worden voor deze themabijeenkomst op info@hulstinbeweging.nl. Voor nadere informatie kan men terecht bij de gemeente Hulst, mevrouw A. van Goethem, bereikbaar op tel. 0114389374.
---

Gemeente Hulst Team Communicatie
Sander de Schepper
Tel : 0114-389137
Fax : 0114-314627
Email: ssc@gemeentehulst.nl