Politie Midden- en West Brabant

Persberichten politiedistrict Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM, 26 februari 2007

Jongen (16) bedreigt moeder met hamer

OUD GASTEL: Een 16-jarige jongen uit Oud Gastel is zondagmiddag aangehouden. Dat gebeurde rond 17.45 uur op de Achterdijk. De jongen had even daarvoor zijn moeder met een hamer bedreigd in de ouderlijke woning. De jongen is ingesloten; er spelen al langer problemen in het gezin. In overleg met hulpverleningsinstanties wordt naar een oplossing gezocht.

Jongen uit Halsteren aangehouden na vernieling ruit

BERGEN OP ZOOM: De politie heeft zondagavond rond 20.00 uur een 17-jarige jongen uit Halsteren aangehouden. Dat gebeurde op de Doornehaag. Een getuige wees hem aan als degene die eerder op de avond een ruit bij het portaal van een flatgebouw aan de Rijsselbergen had vernield. Op basis van het signalement konden agenten de jongen inrekenen. De verdachte ontkent de vernieling; volgens hem was de ruit al langer kapot. Na verhoor is hij overgedragen aan zijn ouders. De politie onderzoekt de zaak.

Bergenaar aangehouden na bedreiging ex-vriendin

BERGEN OP ZOOM: Een 22-jarige inwoner van Bergen op Zoom is maandagmorgen aangehouden in zijn woning in het centrum van de stad. Hij wordt ervan verdacht zijn ex-vriendin te hebben gestalkt en bedreigd nadat zij de relatie eind vorig jaar heeft verbroken. De man erkent de bedreigingen; hij heeft verklaard (psychische) hulp te gaan zoeken. Na verhoor is hij heengezonden; tegen hem wordt proces-verbaal opgemakt

Auteur: Manfredi Mauro