`Snertconcert' in Slot Zuylen


Duo `Hadewijch en ik'

OUD-ZUILEN, 20070201 -- Muziek én huisgemaakte snert. Dat zijn de twee hoofdgerechten van het traditionele Snertconcert, dat op zondag 25 februari wordt georganiseerd door de Vrienden van Slot Zuylen. Voor de muziek zorgen Hadewijch en ik, een duo dat de parels van de salonmuziek ten gehore brengt, van czardas tot foxtrot, van wals tot polka.

Hadewijch zingt en speelt viool en ik speelt piano en zoekt de noten. Samen willen zij dat poëzie en muziek elkaar versterken, zoals oesters en champagne, zon en zee en bruid en bruidegom.

Hadewijch en ik wordt gevormd door Paul Prenen en Tjamke Roelofs. Paul Prenen is pianist en componist en studeerde aan het Amsterdams Conservatorium. Hij was lange tijd de muziekman van het Werkteater, heeft jarenlang gewerkt voor Drs. P en werkte mee aan de literaire muziekproducties van toneelgroep Flint.
Tjamke Roelofs speelde in alle mogelijke ensembles, van barok tot pop. Het zingen bleef op de achtergrond, tot zij Paul Prenen ontmoette. Haar liefde voor de viool en het zingen kwamen samen met de schoonheid en de troost van de poëzie.

De theeschenkerij van Slot Zuylen is op 25 februari vanaf 15.30 uur geopend, het concert begint om 16.00 uur. Kaarten kosten ¤ 12 per stuk (inclusief snert, roggebrood en stokbrood) en zijn telefonisch te bestellen via 030 244 0255 of per mail : info@slotzuylen.com. Reserveren wordt van harte aanbevolen.





Slot Zuylen