Ingezonden persbericht


De helden van de Dakar Rally op MOTORbeurs Utrecht

Cyril Despres naast de Nederlandse helden

Op Zondagmiddag 25 februari om 13 uur, brengen een tiental helden van de Dakar Rally een bezoek aan MOTORbeurs Utrecht, met als topstuk de winnaar van 2007, de Fransman Cyril Despres. In hal 12, de Action Arena, zullen zij op het hoofdpodium geïnterviewd worden door Martien Naus, groot liefhebber van de motorcross en de Dakar Rally en bekend bij alle rijders.

Nederlandse Dakarhelden
Mannen als Frans Verhoeven, Henk Knuiman, Daniël Willemsen, Bryan Zuidinga, Michel de Groot, maar ook onze enige Nederlandse dame in de Dakar Mirjam Pol, zullen hun avonturen van deze spectaculaire rally aan het publiek vertellen. Wat was het mooiste moment, wat het moeilijkste, wat maakt de rally zo intrigerend en sta je volgend jaar weer aan de start? Wat beweegt een mens om mee te doen aan deze zware tocht, wie zijn deze helden? Het publiek kan uiteraard ook zelf vragen stellen aan de rijders en deze ook van tevoren al via info@motorbeursutrecht.nl insturen.

Winnaar Dakar Rally 2007
Niet alleen de Nederlandse helden vereren MOTORbeurs Utrecht met hun bezoek, de organisatie heeft in samenwerking met KTM Nederland ook de tweevoudig winnaar van de Dakar Rally naar Utrecht weten te halen. Woonachtig in Andorra, zal Cyril Despres zijn opwachting maken op het hoofdpodium. Teammaat van Frans Verhoeven, de enige Nederlandse fabrieksrijder en een gepassioneerd rally rijder.

Wereldprimeur
MOTORbeurs Utrecht toont een wereldprimeur aan het motorliefhebbend publiek; de MV Agusta F4 312R, waarbij de 312 staat voor zijn topsnelheid. 's Werelds snelste productiemotor van dit moment! MV Agusta Benelux is trots deze wereldprimeur in Nederland te mogen tonen en wel in Utrecht!

Paint your bike
Er staat ook een hele bijzondere motor in de spotlight op MOTORbeurs Utrecht, een Buell XB12STT. Deze motor is wit, erg wit. Maar daar heeft het creatieve brein van de importeur van Harley-Davidson en Buell uit Leiderdorp iets op bedacht. Op de stand van HCS Harley-Davidson in hal 7, naast het Eagle Rider Café, zal GL Paints met airbrush laten zien hoe je je motor kunt 'customizen' naar eigen inzicht en smaak.

Openingstijden MOTORbeurs Utrecht 2007
De openingstijden van MOTORbeurs Utrecht 2007 zijn donderdag 22 en vrijdag 23 februari van 10.00 tot 21.00 uur. Op zaterdag 24 en zondag 25 februari is de beurs van 10.00 tot 18.00 uur geopend. Meer informatie is te vinden op www.motorbeursutrecht.nl

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht