Cafe de gracht zaalvoetbal toernooi in Borculo

Speelweekend 24 / 25 februari 2007 12.00 tot 18.00 uur. In de sporthal 't timpke te Borculo.

Aankomend jaar willen wij het zaalvoetbal toernooi van de Gracht in een ander jasje steken: te weten in een 2-daags competitie opzet, het zou te gek zijn als jullie team(s) mee willen doen aan dit gigantische gezellige en sportieve zaalvoetbal weekend. Naast het sportieve gedeelte van het toernooi is er ook weer veel ruimte om te feesten. S' Avonds kun je lekker uit je dak gaan in cafe de Gracht. De organisatie is alweer druk bezig om een gezellig programma op te zetten.

Voorlopig Programma: vrijdag 23 febr. Zaalvoetbalschoenen Poetsen met leuke disco avond.

Zaterdag 24 febr. 11.30 start zaalvoetbaltoernooi, waarna aansluitend een stamppot maaltijd bij de gracht geserveerd wordt. Met daarop volgend een gigantisch muzikaal feest m.m.v. een live band.

Zondag 25 febr. Finaledag zaalvoetbaltoernooi, de laatste loodjes wegen het zwaarst, met aan het eind van de dag rond 19.00 uur prijsuitreiking en nalull'n over het toernooi. Omlijst met wederom een live band.

Zijn jullie na het lezen van het bovenstaande zo ongelooflijk enthousiast geworden, dan zit er maar 1 ding op en dat is geef je zo snel mogelijk op want de inschrijving sluit bij deelname van 12 teams en uiterlijk tot 15 januari 2007.

Aan deelname van dit toernooi zijn kosten verbonden van; 50 euro per team.

De entree tot cafe de gracht dit weekend zijn geheel vrij.

En voor de stamppotmaaltijd 7.50 euro p.p. opgave 1 week van te voren.

TIP !! Bestel tijdig consumptie bonnen tegen gereduceerd tarief. P.S. alleen geldig dit weekend.

Vraag naar het inschrijfformulier bij de Gracht Voor meer info: atje ribbers van de Gracht
06 - 22771720

---- --