Nieuwe luifels voor campers en caravans


Ontwikkeld en geproduceerd door Louis Brutsaert

BLEISWIJK, 20070129 -- Nieuw op de markt zijn de luifels van Prostor. De familie Brutsaert, stichter van Brutsaert Accessories / Omnistor en huidige eigenaar van Brustor N.V., heeft meer dan 30 jaar ervaring in de productie van zonweringsystemen voor vrijetijdsvoertuigen. Met deze ervaring en know-how heeft hij nieuwe type luifels ontworpen voor camper & caravans, deze onderscheiden zich op vele punten van de reeds verkrijgbare luifels. Op de Caravansalon in Dusseldorf in 2006 zijn de eerste prototypes aan het publiek getoond.

De PROSTOR 500 luifel (wandmontage) onderscheidt zich door o.a. volgende unieke kenmerken:

* De zijkappen zijn in 100% aluminium en gelakt in hetzelfde kleur als de luifelkast. Dit duurzaam voordeel maakt de luifel slag- en schokvast zonder onderhevig te zijn aan verouderingsproces.
* De gepatenteerde Power LED verlichting in het midden van de luifel is een optie die u nog langer laat genieten van de zomeravonden. De bekabeling wordt volledig weggewerkt in de voorziene kabelgoten.
* Het trendy PVC doek wordt vervaardigd uit in één stuk, waardoor er geen lasnaden zijn en waardoor de volledig uitval van het doek bedrukt is. Het doek is beschikbaar 4 verschillende kleurencombinaties.
* Het revolutionair 5-kabelsysteem in de knikarmen garandeert u een 10x langere levensduur dan de klassieke kabels.
* De motor met noodhandbediening is volledig geïntegreerd in de oprolbuis. Daardoor wordt de afmeting van de luifelkast niet langer, maar ook de breedte van het doek wordt niet aangetast.
* Het automatisch slot aan beide zijden van de voorlijst zorgen voor een extra veiligheid tijdens het rijden.
* De PROSTOR 500 luifel gaat tot 5m50 met één en dezelfde luifelkast, waardoor het gewicht alsook de afmetingen kleiner zijn dan de traditionele luifels.


Brustor NV voert zijn Prostor luifels uit naar groothandels en constructeurs over heel de wereld. In Nederland werd gekozen voor Memo Handelsondernemingen en haar uitgebreide dealernetwerk. De kwaliteit van de innovatieve Prostor producten in combinatie met de gedrevenheid en professionalisme van onze Nederlandse partner zullen leiden tot een uitstekende service vóór en na verkoop.

De PROSTOR by BRUSTOR producten zullen in Nederland voorgesteld worden op de stand van Memo Handelsondernemingen tijdens CAMPERVISION te Houten van vrijdag 23 februari 2007 tot en met zondag 25 februari 2007.

Memo is importeur van exclusieve en kwalitatief hoogwaardige camper en caravan accessoires. Naast hun eigen producten, vertegenwoordigt Memo in Nederland de volgende merken: Prostor by Brustor, A-Linnepe, Dipol, Armaplate security, SMV metall, Heosolution en Hindermann.

Meer informatie over de luifels is te vinden op de website van Memo Handelsonderneming (www.autoproducten.nl of www.memo-store.com ) of op de website www.prostor.be/ .

Contact informatie:

Memo Handelsonderneming
Lorentzstraat 15
2665 JG Bleiswijk
Nederland
Tel: 010-519.02.01
Fax: 010-519.02.05
info@autoproducten.nl





Memo Handelsonderneming