Travel Unie International Nederland N.V.

DUITSE ALL INCLUSIVE ...
DUITSE ALL INCLUSIVE VAKANTIEPARKEN EXCLUSIEF BIJ HOLLAND INTERNATIONAL

Rijswijk, woensdag 21 februari 2007 - Holland International, onderdeel van TUI Nederland, is exclusieve aanbieder van Duitse vakantieparken op basis van All Inclusive op de Nederlandse markt. In de vakantieparken van Eurostrand in Leiwen en Fintel zijn de maaltijden, drankjes en zelfs de op volwassenen gerichte activiteiten inbegrepen.

All Inclusive in Duitsland
's Ochtends beginnen met een heerlijk ontbijtbuffet, de hele dag drankjes bestellen en 's avonds een van de leuke restaurants uitkiezen, zonder aan de rekening te hoeven denken. Het All Inclusive concept staat al langer bekend als een succes en is nu ook vlak over de grens mogelijk. Holland International introduceert het All Inclusive concept namelijk exclusief op de Nederlandse markt voor twee Duitse vakantieparken: Eurostrand in Leiwein en Bungalowpark Eurostrand in Fintel.

Leiwen
Het All Inclusive vakantiepark Eurostrand ligt in Leiwen, een dorpje dat bekend staat om haar wijnen. Het drop ligt bij een bocht van de Moezel ligt en bestaat voor 450 hectare uit wijngaarden. Een bekend product product van deze streek is de Riesling, waar tijdens een wijnproeverij uitgebreid kennis mee gemaakt kan worden. De proeverij is inbegrepen bij het All Inclusive arrangement van Eurostrand, net als de activiteiten boogschieten en verschillende uitstapjes. Het animatieprogramma richt zich vooral op volwassenen en tussen de georganiseerde activiteiten door kan men zich vermaken op de tennisbaan, de bowlingbaan of in de sauna. Een vijfdaags verblijf in Eurostrand in Leiwen is bij twee personen al mogelijk vanaf 220 Euro per persoon.

Fintel
Bungalowpark Eurostrand is te vinden in Fintel; een idyllisch dorpje op de Lüneburgerheide. In de directe omgeving liggen steden zoals Lüneburg en Hamburg. Eurostrand bestaat uit drie meertjes die worden omringd door gezellige appartementen en bungalows en wordt al meer dan dertig jaar door de Nederlandse familie Ter Huurne bestuurd. In het park is er keuze uit drie restaurants en vier bars en vier nachten in Eurostrand is al mogelijk vanaf 215 Euro per persoon.