Ingezonden persbericht


persbericht

Hilversum, 21 februari 2007

Wie wordt de nieuwe lama: alain, ad-just of rob?

De zoektocht van het BNN programma Lama Gezocht loopt bijna ten einde. Aanstaande vrijdag 23 februari, live vanuit het Posttheater in Arnhem, wordt duidelijk wie van de de drie finalisten Alain, Ad-Just en Rob, zich de zesde Lama mag noemen. Van 21.05 uur en 21.50 uur bij BNN op 3 krijgen de heren de mogelijkheid om het publiek te overtuigen van hun kunsten. In Lama Gevonden tussen 23.20 uur en 23.40 uur worden de stemmen van de kijkers thuis geteld en geeft Patrick Lodiers het verlossende antwoord.

Welke Lama-in-spe gaat in het Posttheater in Arnhem, thuisbasis van De Lama's, winnen? Wordt het Ad-Just, Rob of Alain? Ad-Just Bouwman is 23 jaar en woont in Tilburg. Hij studeerde eerder musical- en theaterdans en volgt nu een opleiding om dramadocent te worden. Lachen kun je met Ad-Just ook, hij doet al vijf jaar aan theatersport en voert met zijn gezelschap, de Tilburg Tigers, regelmatig improvisatieshows op. Alain Rinckhout is met zijn 32 jaar de oudste van de drie finalisten. Hij woont samen met zijn vriendin Grietje en hun kinderen in Sint Niklaas, Vlaanderen. Alain werkt in het dagelijks leven als acteur en doet al twintig jaar(!) aan improvisatietheater. Zijn liefde voor theater heeft hij van zijn oma mee gekregen, ook zij kwam op het podium tot bloei. Rob Kemps is 21 jaar en won tijdens de halve finale in Carré de publieksprijs. Met zijn lef, expressieve hoofd en snelle grappen kreeg hij terecht zijn plek in de finale van Lama Gezocht. Robke (zoals hij in het Brabantse land genoemd wordt) woont in Best en werkt daar al zes jaar in een friettent. Daar wisten ze allang hoe grappig hij uit de hoek kan komen en zijn ze reuze trots op hem: er worden zelfs oranje T-shirts met zijn naam verkocht!

Het publiek bepaalt vrijdag wie de derde nieuwe Lama wordt. Per SMS, telefoon of internet (www.lamagezocht.nl) kan de kijker thuis zijn of haar stem uitbrengen.

Meer informatie: BNN Communicatie
Marion van Dam, tel: 035-6555333, e-mail: marion.van.dam@bnn.nl