Ingezonden persbericht


Live-uitzending vanmiddag: VNO-NCW debat tussen provinciale lijsttrekkers en ondernemers

Vanmiddag, 21 februari - aanvang 17.00 uur, vindt een debat plaats tussen ondernemers en lijsttrekkers van tien politieke partijen die meedoen aan de provinciale statenverkiezingen Zuid-Holland. De thema's die aan de orde komen, zijn: milieu, bedrijventerreinen en mobiliteit. Deze onderwerpen worden toegelicht door ondernemers, respectievelijk Anton Reppel, Kaspar Karssen en Thom van der Boon. Rond 17.15 uur zal een jury van ondernemers en politici bepalen welke lijsttrekker zijn boodschap het best over de bühne heeft gebracht.

Het debat is georganiseerd door VNO-NCW West in samenwerking met de provincie en andere organisaties uit het bedrijfsleven en staat onder leiding van journalist Coos Versteeg. De belangstelling voor het debat is groot. Ruim 180 mensen hebben zich voor deze bijeenkomst aangemeld, waaronder veel ondernemers.

Het debat is live te volgen via internet: http://www.zuid-holland.nl/index/content_provincie/content_digitale_provincie/content_webcasts.htm

Of ga naar www.zuid-holland.nl, rechterkolom webcasts.

Met vriendelijke groet,

Annemarie van Oorschot
Communicatiemanager
VNO-NCW West
Bezuidenhoutseweg 12
Postbus 93073
2509 AB DEN HAAG
T. 070 349 08 14
T. 06 250 023 87
T. privé 070 363 30 89
E: oorschot@vno-ncwwest.nl
I: www.vno-ncwwest.nl

Naar de stembus 7 maart. Provinciale Verkiezingen! Wat zijn de wensen van het bedrijfsleven? Kijk op www.vno-ncwwest.nl/provincialeverkiezingen en doe mee aan het politieke debat.