Ingezonden persbericht


Het Trollenfeest bij Kasteel de Haar
Datum: 21 t/m 23 februari 2007, dagelijks shows om 13.30 en 15.30 uur

Kasteel de Haar & Arda Cassée Producties presenteren :

Het Trollenfeest bij Kasteel de Haar

Tijdens de voorjaarsvakantie, van 21 t/m 23 februari 2007, is het Stalplein het decor van de vrolijke theatershow Het Trollenfeest bij Kasteel de Haar. Tante Troll en haar familie beleven dan samen met de kinderen een grappig en spannend avontuur.

Er gebeuren vreemde zaken in de buitenlucht. In de tuinen en het park rondom Kasteel de Haar gaat er van alles mis. De Trollen, die sinds honderden jaren al stiekem vanuit Scandinavië onze bossen bevolken, willen hun voorjaarsfeest uitbundig vieren. Het zouden geen echte Trollen zijn als ze niet van deze gelegenheid gebruik zouden maken om de bloemetjes eens flink buiten te zetten! In één van de stallen op het Stalplein verrijst een waar Trollenparadijs. Er wordt muziek gemaakt, gedanst en veel gelachen. Kortom ze gaan een knallend feestje vieren, maar wat bleek ( dezelfde middag rumoer van mensenkinderen, en wie schetst hun verbazing dat alle mensenkinderen ook feest willen vieren. Dit kan geen toeval zijn. Dus, dan maar met zijn allen een feestje vieren. En de Trollen kunnen er wat van. Tante Troll, haar zus Nigella (juffertje in het groen) en Troll Peer maken er een dolle boel van.

Het vrolijke theaterspektakel duurt ongeveer een uur en is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar én hun familie. Tante Troll brengt samen met de andere trollen een gevarieerde show vol humor, muziek en fantasie. Na de show mag je met alle trollen op de foto, dus neem je fototoestel mee! Kortom, het belooft een echt feestje te worden. Alle kinderen mogen ook verkleed komen!

Ben je nieuwsgierig geworden hoe het trollenfeest zal zijn en heb je zin om te komen? Kom dan naar één van de shows in het grote koetshuis op het Stalplein van Kasteel de Haar. Er zijn van 21 t/m 23 februari dagelijks shows om 13.30 en 15.30 uur en bij grote belangstelling ook dagelijks om 11.30 uur. Voor of na de show heeft u vrij toegang tot het park rondom het kasteel. Kaarten zijn vanaf heden te reserveren en kosten E 11,50 per stuk. Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met het telefoonnummer 030 6778515 (kantooruren) van Kasteel de Haar of bezoek onze website www.kasteeldehaar.nl.

Toegangsprijs: E 11,50

Informatie: 030 677 85 15 (kantooruren)
informatie@kasteeldehaar.nl
www.kasteeldehaar.nl/ www.ardacassee.nl

( Einde persbericht -

Noot voor de media:

Graag nodigen Arda Cassée Producties en Kasteel de Haar u uit voor het bijwonen van de voorstelling. Aanmelden kan via onderstaand contactpersoon.

Neem voor meer informatie en fotomateriaal contact op met Marcelle Mocking van Kasteel de Haar, T: 030 6778510 / E: m.mocking@kasteeldehaar.nl.