Gemeente Alkemade


Doe mee: verfraai een afvalbak tot bloembak

20-02-2007

Voor de opening van de nieuwe gemeentewerkplaats op het Veenderveld 53 in Roelofarendsveen organiseert de gemeente een wedstrijd 'Verfraai een afvalbak tot bloembak'. De inwoners van Alkemade worden opgeroepen om, alleen of als groep, een afvalcontainer op een originele wijze te versieren.

Het is de bedoeling dat de container buiten geplaatst wordt bij de nieuwe gemeentewerkplaats, houdt daar rekening mee. Iedereen die mee wil doen kan zich tot uiterlijk 9 maart a.s. aanmelden. Er worden maximaal 15 containers beschikbaar gesteld dus geef u snel op want 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt'. Er wordt dan, naar keuze, een groene of grijze container bij u thuis gebracht. In week 13 worden de versierde containers weer opgehaald.

Prijswinnaars
De containers worden beoordeeld door wethouder Frans Schoonderwoerd, Ron Reurings en John Bouwmeester van afdeling Grondgebied. Drie prijswinnaars worden beloond met een cadeaubon en de overige inzenders krijgen een leuke attentie. De vijf leukste containers worden beplant door de hoveniers van de buitendienst en zijn daarna te bewonderen op het nieuwe terrein van de gemeentewerkplaats! De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 14 april 2007. Dan is ook de open dag van de nieuwe werkplaats. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

U kunt zich aanmelden bij mevrouw Hooijschuur van de afdeling Grondgebied, tel. (071) 332 72 27, e-mail: i.hooijschuur@gemeentealkemade.nl of per post: Gemeente Alkemade, t.a.v. Ineke Hooijschuur, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen. Vermeld daarbij uw naam, adres en telefoonnummer. Voor meer informatie kunt u ook bij haar terecht.

Doe mee en verras ons!
Burgemeester en wethouders gemeente Alkemade