Www.bestemminginbeeld.nl : nieuwe reisgids waar veel te zien is


HAARLEM, 20070219 -- Ruim 50% van de Europeanen boekt vakanties via internet. Toonaangevend onderzoek voorspelt een stijging naar 80% binnen vijf jaar. Alle Nederlanders en Vlamingen die zich op internet oriënteren op een vakantie of een specifieke vakantiebestemming zoeken, kunnen vanaf nu hun verwachtingen toetsen op de nieuwe reisgids www.bestemminginbeeld.nl (BiB).

Zin krijgen in vakantie
De site kan de weg wijzen naar de lokale VVV, naar geschikte accommodatie of een touroperator, maar dat is niet het belangrijkste doel. Serieuze informatie, tips, voorpret en zin krijgen in vakantie wél. BiB-bezoekers worden informatief geënthousiasmeerd over honderden vakantiebestemmingen in binnen- en buitenland. Wekelijks selecteert de reisredactie nieuwe vakantiebestemmingen en voegt ze toe aan de site.

Zien en beleven
Op BiB is veel te zien. Het is meer dan een website die informeert over reisbestemmingen. Op BiB treffen bezoekers geen summiere opsommingen van feiten. BiB is geen doorgeefluik naar touroperators. Elke bestemming krijgt uitgebreid de kans zich te presenteren in heldere webtekst en veel beeld. De informatie wordt overzichtelijk en uniform getoond. BiB oogt rustig en fris. Dankzij de integratie van `Googlemaps' krijgt de bezoeker een duidelijk beeld van waar een bestemming precies ligt.

Wegdromen en serieus informeren
Bezoekers krijgen op BiB zin in vakantie en kunnen lekker wegdromen. Tegelijkertijd worden ze serieus geïnformeerd. De site geeft enerzijds bezoekers snel een overzicht van een specifieke vakantiebestemming. Anderzijds helpt BiB bij de zoektocht naar een geschikte bestemming. De site is onderverdeeld in vakantiethema's: stedentrips, wintersport, zonvakanties en autovakanties.

Vakantie-ervaringen uitwisselen
Uiteraard ontbreken zaken als actuele weersinformatie, sneeuwcondities en skiliftprijzen niet. Op termijn zullen ook webcams gaan bijdragen aan de actualiteit. Bezoekers kunnen vakantie-ervaringen en speciale adresjes uitwisselen. Ook het aanvragen van reisbrochures zal tot de mogelijkheden behoren.

Bekijk: www.bestemminginbeeld.nl