Generali

Goede prestaties Generali aandelenfondsen in 2006

Alle aandelenfondsen van Generali hebben voor de vierde keer op rij het jaar positief afgesloten. Het Generali FinancieelFonds Europa was, net als in 2005, weer de koploper, nu met een gemiddeld rendement van 24%. Dit blijkt uit het Jaaroverzicht van de Generali Beleggingsfondsen 2006.

Resultaten in het kort
De aandelenfondsen van Generali hebben in 2006 wederom een mooi resultaat behaald. Het AandelenFonds en het AandelenFonds Nederland realiseerden een koersstijging van 16,6%, respectievelijk 15,9% (AEX-index +13,4%). Nog beter was het resultaat van het AandelenFonds Europa, dat een koersstijging liet zien van 16,8% (Dow Jones Euro STOXX 50 Price Index +15,1%). Absolute koploper, net als in 2005, was echter het FinancieelFonds Europa, dat met +24,0% het best presteerde.

Jaaroverzicht en waardeoverzicht
In het jaaroverzicht van de Generali Beleggingsfondsen blikt Generali bovendien terug op het afgelopen beleggingsjaar en worden verwachtingen uitgesproken voor 2007. Relaties van Generali ontvangen standaard een exemplaar van het jaaroverzicht bij hun persoonlijke waardeoverzicht.

In hun persoonlijke waardeoverzichten vinden de relaties informatie over de in 2006 betaalde premies, de waarde van de verzekering en de ingehouden kosten en premies voor aanvullende dekkingen. Daarnaast ontvangen zij een lijst van de vijf meest gestelde vragen over de Generali beleggingsverzekeringen en de daarmee verband houdende kosten.

Publicatiedatum: 16-02-2007

© Generali verzekeringsgroep 2006