Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 14 februari 2007

Twee lama's gevonden, nog ÉÉn te gaan

De Lama's uitgebreid met Jeroen van Koningsbrugge en Jandino Asporaat

Ze beschikken volgens BNN over improvisatietalent, zijn grappig en bestand tegen de genadeloze zoemer van Patrick. Jeroen van Koningsbrugge en Jandino Asporaat mogen zich binnenkort één van De Lama's noemen. De zoektocht in het BNN-programma Lama Gezocht naar de zesde en tevens laatste Lama duurt voort. Kortom twee Lama's gevonden, nog één te gaan!

Aanstaande vrijdag, 19 februari, om 21.15 uur is bij BNN op 3 te zien hoe de wannabe-Lama's Alain, Rob, Rebecca, Ad-just, Mark en Eddy nog steeds in de race zijn voor Holland's next Lama. Onder de bezielende leiding van Sara Kroos en Arie Koomen betreden zij het mekka van de Nederlandse theaters Carré voor de halve finale. De derde nieuwe Lama wordt volgende week vrijdag, 23 februari, bekend in de finale van Lama Gezocht. Live vanuit het Posttheater in Arnhem gooien de drie finalisten alles in de strijd om het publiek in de zaal en thuis te overtuigen dat zij het talent hebben om de zesde Lama te worden.

Het is aan de jury bestaande uit: Ellemijn Veldhuyzen van Zanten, Justus van Oel, Arjen Lubach en Alexander Nijeboer om deze laatste Lama te vinden. Met het vertrek van Sara Kroos en Arie Koomen zoekt BNN komisch talent dat zich kan meten met De Lama's. Om dat talent te vinden, plaatste BNN diverse advertenties waarop ruim 6.500 mensen reageerden via lamagezocht.nl.

Meer informatie: BNN Communicatie
Marion van Dam, tel: 035-6555333, e-mail: marion.van.dam@bnn.nl