The Millers Reunion Concert in maritiem restaurant De Dikke Bries

MUZIKAAL PERSBERICHT

Zondag 18 februari om 17.00 uur presenteert Teawhistle Productions in maritiem restaurant De Dikke Bries aan de jachthaven van Den Oever, ' The Millers Reunion Concert '.

Tijdens deze 'jazz à la carte avond ' zingt en speelt entertainer, pianist en zanger Eddy Doorenbos. Bekend als 'the gentleman of swing ', ontvangt hij Sanny Day als eregaste. Als het zangduo van De Millers, het legendarische orkest van Ab de Molenaar, maakten zij samen furore met hun grote succes 'Weet je nog wel die avond in de regen.'.

Eddy zingt deze avond swing & standards uit het indrukwekkende Millers repertoire en werk van zijn 5e c.d 'What a kick to sing '. Hij wordt begeleid door 'The Breeze Quartet' o.l.v. dirigent Max Teawhistle, trombone en zang, Jean 'Toets 'van Dam pianovirtuoos, José 'Candy ' Fischer saxofoon en Conrad Conté op contrabas. De NOS maakt tevens T.V. opnamen voor een documentaire over 'Mister Millers' en Miss Day, aldus regisseur Guus van Waveren, bekend van de T.V. film ' 75 jaar Johnny Meijer '. Onder het motto 'Met de artiesten aan tafel ', kunnen muzikale fijnproevers een vorkje meeprikken met de muziek.

Er zijn een beperkt aantal plaatsen, misschien is er nog een tafeltje vrij. Reserveren mag via www.dedikkebries.nl en 0227-511986.

Met ' jazzy 'groet,
Sjabidabidoei!
Eddy & Sanny
Max & Jean-Louis
Hans en Koos

---- --