Politie Zeeland

O-468-2007. Auto in tuin, Kapelle
Vrijdag rond 14.00 uur is in de Postweg in Kapelle een auto in een voortuin beland.
Een 42-jarige vrouw uit Yerseke kwam door onbekende oorzaak met haar rechtervoorwiel in de berm terecht. Zij verloor de macht over het stuur en kwam tot stilstand in een voortuin. Er is schade aan de tuin en de auto ontstaan.

Z-469-2007. Man aangehouden, Terneuzen
Politie Zeeland heeft vrijdag rond 15.00 uur een man aangehouden in de Archimesstraat in Terneuzen die zich zonder toestemming van de bewoonster in de woning bevond.
De man, 24 jaar en afkomstig uit 's-Gravenhage, bevond zich in de woning terwijl de bewoonster in het ziekenhuis lag. Toen de politie hem aantrof lag hij te slapen. Bij nader onderzoek bleek dat de man nog 25 dagen in hechtenis moest en ook nog enkele boetes moest betalen. Hij is ingesloten.

Z-470-2007. Aanrijding geparkeerde auto, Terneuzen
Vrijdag rond 10.00 uur botste een uitparkerende auto tegen een geparkeerde auto op het Beethovenhof in Terneuzen.
Een 49-jarige man uit de gemeente Terneuzen wachtte bijna een uur om de benadeelde bestuurster te informeren over hetgeen hij getuige van was geweest.
De auto liep een deuk op.

W-471-2007. Auto tegen vangrail, politie zoekt getuigen, Oost Souburg
Vrijdag om 14.23 uur is op de A58 ter hoogte van Oost Souburg een personenauto tegen de vangrail gebotst.
Een 60-jarige bestuurster van een personenauto uit Oost Souburg reed over de A58 komende vanuit Arnemuiden richting Oost Souburg.
Zij haalde op een gegeven moment een bestelwagen in. Tijdens het inhalen raakte zij met de rechterzijde van haar auto de bestelwagen. Hierna is de 60-jarige gaan tegensturen en raakte de vangrail aan de linkerzijde van haar auto om vervolgens over een afstand van 300 meter met de linkerzijde van haar auto tegen de vangrail te rijden. De vrouw raakte niet gewond. Haar auto is beschadigd.
Politie Zeeland zoekt getuigen van dit incident en verzoekt getuigen zich te melden of te bellen naar nummer 0900-8844.

Z-472-2007. Carnavalswagen uitgebrand, Hengstdijk
Vrijdag rond 14.30 uur is in Hengstdijk in de Plevierstraat een carnavalswagen uigebrand.
Door laswerkzaamheden, die nog aan de wagen verricht moesten worden voor de optocht van zaterdag, vatte de wagen vlam. Ook enkele veilingkisten vlogen in brand waardoor er schade ontstond aan een wand van een schuur. De brandweer heeft de brand geblust.

O-473-2007. Winkeldiefstal, 's Gravenpolder
Tussen 15 november en vrijdag 16 februari zijn bij een bedrijf aan de Spoorstraat in 's Gravenpolder diefstallen gepleegd.
Er zijn vier decoupeerzaagmachines en drie boormachines weggenomen. De totale waarde van het gestolen goed is nog niet bekend.

---- --