Gemeente Zoetermeer

WijkActiePlan Centrum, bewoners in gesprek met wijkwethouder

Op de bewonersbijeenkomst van 13 december 2006 is afgesproken hieraan een vervolg te geven. Daarom worden bewoners van het Centrum, dit zijn Driemanspolder, Dorp en het Stadscentrum, weer uitgenodigd voor een inloopavond. Deze avond staat in het teken van het WijkActiePlan. Deze wordt gehouden in 2B-Home Vernèdepark 1a, op 7 maart aanstaande van 19.30 uur tot 21.00 uur.

Zij worden daar ontvangen door wethouder Frans Muijzers, de wijkmanager en de ketenpartners.

Informatiestands

Bij de diverse stands, die deze avond zijn opgesteld, wordt informatie over leefbaarheid, veiligheid en de sociale wijkprojecten verstrekt. Vertegenwoordigers van de Stichting Mooi,
woningbouwcorporaties, Parnassia, Halt, de politie en de gemeente zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en informatie te geven.

Wijkbewoners aan Zet
Tijdens deze avond kunnen ook plannen worden ingediend voor het 4 euro budget. Dit budget is van en voor de bewoners. Per inwoner is er 4 euro beschikbaar waarmee zij aan de slag kunnen voor hun wijk. Het geld is beschikbaar gesteld zodat bewoners zelf plannen en ideeën kunnen voorleggen om de wijk te verbeteren zoals leefbaarheid.