Politie Drenthe

Donderdagmiddag

Assen, 15-02-2007

Drie gewonden bij ongeval

EXLOO Bij een ongeval op de Oude Dijk zijn donderdagmorgen drie mensen gewond geraakt. Een 18-jarige automobilist uit Roswinkel reed in de richting van Exloo. Bij hem in de auto zat een 20-jarige man uit Valthermond. Uit tegengestelde richting naderde een 27-jarige vrouw uit Noord Sleen. Door nog onbekende oorzaak zijn beide voertuigen frontaal op elkaar gebotst. Beide bestuurders raakten bekneld en moesten door de brandweer uit de auto worden gehaald. Van beide autos is daarvoor het dak verwijderd. De bestuurder uit Roswinkel is met de traumaheli naar het UMC Groningen gebracht. Zijn letsel is niet bekend. De man uit Valthermond liep nek- en rugletsel op. Hij is naar het Scheperziekenhuis gebracht. De vrouw uit Noord Sleen is met een gebroken been naar het Scheperziekenhuis gebracht.

De politie is nog op zoek naar een getuige die vlak achter de vrouw uit Noord Sleen heeft gereden. Deze kwam vanuit de richting Exloo. De politie vraagt deze getuige dringend om contact op te nemen omdat deze belangrijke informatie kan geven over de toedracht tot dit ongeval. (07-113644)

Aanhouding na vechtpartij

ASSEN Donderdagmiddag kreeg de politie een melding van een vechtpartij bij een school aan de Selma Lagerloflaan. Ter plekke bleek dat enkele jongeren het met elkaar aan de stok hadden gehad, en zich daarna uit de voeten gemaakt. Na onderzoek bleek dat een 14-jarige jongen was mishandeld door enkele andere jongens. Een van deze daders kon even later worden aangehouden. Hij is naar het bureau gebracht. Het betreft een 15-jarige jongen uit Assen. Naar de andere daders wordt een onderzoek verricht. (07-113712)

Wilt u meer informatie over dit bericht of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met Ernest Zinsmeyer, telefoon 0592 451280.