Ryanair


---

14.02.07

ook philips kan besparen door met ryanair te vliegen!

Ryanair heeft beste punctualiteit en minste annuleringen

Ryanair, Europa's grootste low fares airline, verwelkomde vandaag de resultaten van een studie, uitgevoerd door Lennoc BV, dat Philips jaarlijks 26 miljoen euro verliest door vertraagde vluchten. Het in opdracht van electronicagigant Philips uitgevoerde onderzoek toonde aan dat medewerkers jaarlijks 217.000 uur wachten op luchthavens, een kostenpost van 26 miljoen euro. Ryanair streeft al jaren succesvol naar de beste punctualiteit, het minste aantal verloren stuks bagage per passagier en het minste aantal geannuleerde vluchten. Ryanair is bovendien een van de weinige maatschappijen die maandelijks haar prestaties op de website publiceert zodat passagiers prijs en prestaties zelf kunnen vergelijken.

David Gering, Commercieel Directeur Benelux, nodigde Philips deze morgen uit om vaker met Ryanair te vliegen en daarmee dubbel te besparen:

"Ryanair biedt Philips dubbel voordeel. Ryanair heeft de beste stiptheid van alle grote luchtvaartmaatschappijen en bovendien de laagste tarieven van Europa. In vergelijking met KLM/Air France presteert Ryanair tot 7% beter in het op tijd komen, is de kans tot 30 keer kleiner dat bagage verloren gaat en wordt tot 2% minder vluchten geannuleerd. Kortom Ryanair staat voor lagere tarieven en minder wachten. Ook voor medewerkers van Philips."

"Ryanair hoopt dat meer bedrijven het voorbeeld van Philips volgen en laten berekenen wat de kostprijs is van vluchtvertragingen. Stipheid zal nog belangrijker worden bij het kiezen van de maatschappij voor het uitvoeren van de vlucht. De stiptheidstatistieken van Ryanair zijn te vinden op www.ryanair.com."


---

Copyright Ryanair Ltd. All rights reserved.
Use of this site is subject to the Ryanair.com Terms and Conditions. Cheap Flights - Lowest European Fares, Low Cost Airline