Politie Drenthe

Donderdagmorgen

Assen, 15-02-2007

Gewonden bij ongevallen

EMMEN Woensdagmiddag is een 58-jarige vrouw uit Emmen gewond geraakt bij een ongeval op de Hoenderkamp. Ze reed daar op haar fiets en kreeg geen voorrang van een 30-jarige automobiliste uit Delft, die vanuit een zijstraat de Hoenderkamp opreed. De fietser is met een gebroken arm naar het Scheperziekenhuis gebracht. (07-113489)

Woensdagavond zijn op de Hondsrugweg twee bromfietsers met elkaar in botsing gekomen en gewond geraakt. Ze kwamen elkaar tegen op het fietspad nabij de Traverse. Een 16-jarige jongen uit Emmen is met nog onbekend letsel naar het Scheperziekenhuis gebracht. De andere betrokkene, een 17-jarige jongen uit Buinen, is met ernstig letsel naar het UMC Groningen gebracht. (07-113541)

Brand in boerderij

ASSEN Woensdagmiddag is brand ontstaan onder het dak van een boerderij aan het Grote Veld. De brandweer bluste de brand, die door de bewoners al grotendeels zelf was geblust. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. (07-113499)

Politie zoekt getuige beroving

ASSEN Afgelopen zaterdag, rond 12.15 uur, hebben twee onbekende daders een poging gedaan om een vrouw te beroven aan de Vestesingel. De vrouw heeft aangifte gedaan bij de politie. Ze liep om die tijd vanaf het parkeerterrein aan de Vestesingel in de richting van de supermarkt. Twee jongens probeerden haar tas van de schouder te rukken. Dat is niet gelukt waarop ze zijn weggefietst. Van deze poging tot beroving is een man getuige geweest. Deze is na het gebeuren in een auto gestapt en weggereden. De politie wil graag met deze man in contact komen omdat hij mogelijk beschikt over informatie die de politie kan helpen bij het zoeken naar de daders. Hij wordt verzocht om contact op te nemen met de politie van Assen Centrum-Zuid, telefoon 0900 8844. (07-113335)

Wilt u meer informatie over dit bericht of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met Ernest Zinsmeyer, telefoon 0592 451280.