Gemeente Stein


Startersregeling in Stein
05-02-2007

Op 15 februari a.s. neemt de gemeenteraad naar verwachting een positief besluit over de Startersregeling in Stein. Deze regeling, die inwerking treedt op 1 maart a.s., biedt de starters in onze gemeente de mogelijkheid om over te kunnen gaan tot aanschaf van een eigen woning. Er zijn aan de regeling een aantal eisen verbonden (o.a. de inkomensgrens en de prijs van de woning). Meer informatie hierover vindt u in de folder die u kunt ophalen bij de
afdeling publiekszaken in het gemeentehuis. De folder is eveneens te downloaden via onze website www.gemeentestein onder actuele info/nieuws.
Eind februari wordt er een grote informatiepagina in de schakel geplaatst waarin de regeling verder wordt toegelicht.

Informatiebijeenkomst banken en tussenpersonen
Op 1 maart 2007 is er om 14.00 uur in het gemeentehuis een informatiebijeenkomst georganiseerd voor banken en tussenpersonen over de Startersregeling in Stein. Er wordt met name uitleg gegeven over de regeling, de procedures en de rol van de stichting Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse Gemeenten (SVN).
Banken en tussenpersonen in de gemeente Stein worden hiervoor uitgenodigd. Voor meer informatie kunt u terecht bij de heer M.Loo (046-4359222).