Biografie Frans Bauer

Tirion uitgevers

Biografie Frans Bauer

Op 12 april 2007 verschijnt bij uitgeverij Tirion 'Frans Bauer', een biografie over de populaire volkszanger. Het boek, geschreven door Louis Bovée, biedt een unieke kijk in het leven van Frans. Auteur Louis Bovée volgt Frans Bauer al sinds 2002 zeer nauw. Ze hebben vele gesprekken gevoerd om de tekst voor dit boek op te tekenen. In 'Frans Bauer' vertelt de hoofdrolspeler openhartig over zijn carrière, zijn privéleven en de relatie met zijn fans. Ook komen alle mensen aan het woord die een belangrijke invloed op hem hebben gehad.
Het boek begint met de meest ingrijpende gebeurtenis in zijn carrière: het niet doorgaan van de vijftien concerten in Ahoy' in december 2006, omdat er een poliep op zijn stembanden was aangetroffen.
Het boek 'Frans Bauer' bestaat uit drie hoofdonderwerpen: het eerste deel heeft als titel De liefde, het tweede Het geluk en het derde Het verdriet. De foto's zijn onder meer afkomstig uit de privécollectie van Frans Bauer en zijn familie.

De aanloop naar de officiële presentatie van het boek zal vanaf 14 februari te volgen zijn op een speciale website: www.fransbauerboek.nl

'In dit boek leest u wie ik ben en hoe mijn leven is verlopen. Hoe ik mijn dromen heb verwezenlijkt. Ik heb veel geluk gehad, maar ook geluk afgedwongen door altijd in mezelf te blijven geloven. Als je gelooft in jezelf, kun je bereiken wat je wilt bereiken.' Frans Bauer.

Technische gegevens
Titel Frans Bauer
Auteur Louis Bovée
Formaat 22 x 25 cm
Omvang 168 blz.
Illustraties foto's in kleur
Uitvoering gebonden
Prijs 22,95 euro
Verschijnt 12 april 2007
ISBN 978 90 4391 022 4

Einde persbericht

Tirion Uitgevers is een succesvolle uitgeverij op de non-fictie markt. Wij geven onder andere de boeken uit
van John van den Heuvel, Daphne Deckers, Richard Krajicek, Marja&Liny, Gordon Ramsay, Pierre Wind en Martin Gaus. Zie voor meer info: www.tirionuitgevers.nl. Voor meer informatie of een recensie-exemplaar kunt u contact opnemen met Tirion Uitgevers, Marjolein Driehuis tel. 035-5486608 of mdriehuis@tirionuitgevers.nl.