Nederlandse Tafeltennisbond


Barry Wijers terug naar AA-drink/FVT

14-02-2007

Barry Wijers, de nummer 3 van Nederland, speelt het seizoen 2007/2008 weer bij zijn cluppie AA-Drink/ FVT. Barry Wijers, 24 jaar, is al vanaf zijn 6e jaar lid van AA-Drink/ FVT. De afgelopen 3 seizoenen speelde Wijers in de 2de Bundesliga in Duitsland bij TTS Borsum, waar hij in het seizoen 2005/ 2006 seizoen kampioen mee werd. Een van de belangrijkste reden van Wijers om terug te komen is het vele reizen. Wijers, Oranje international, kan door zijn terugkomst in Nederland goed en veel blijven trainen waardoor hij ook Internationale wedstrijden kan blijven spelen.

Barry Wijers

In de nabije toekomst wil Wijers naast het tafeltennissen nog meer betekenen voor de zevenvoudige landskampioen. In de besprekingen die nog lopen kan Wijers een belangrijke taak gaan krijgen in de grootse plannen die AA-Drink/Feijenoord van Teylingen aan het uitwerken is.

De doelstelling van Wijers is weer een landskampioenschap vieren met AA-Drink/ FVT en zijn totaal opvoeren van 5 naar 6 kampioenschappen. Wie zijn teamgenoten gaan worden is nog niet voor 100% bekend, maar het topsport bestuur van AA-Drink/FvT doet zijn uiterste best om een zo'n sterk mogelijk team te gaan formeren, en wie weet komt er nog een grote verrassing bij.