Cordaid

PERSUITNODIGING
Datum: 14 februari 2007

RECTIFICATIE Start Vastenaktie campagne in VanHarte resto in Amsterdam

De vastentijd staat voor de deur. Reden voor ons om daar bij stil te staan. Dit jaar doen we dat op een bijzonder manier: onder de naam 'Heb ik genoeg?' heeft RKK i.s.m. Vastenaktie een televisieserie ontwikkeld. Een bezinnend programma waarin hartsvriendinnen Karin de Groot en Liz de Kort onderzoeken waar het nu ook alweer echt om gaat in het leven. We willen u uitnodigen om samen met ons de eerste uitzending te bekijken en de vastentijd in te luiden.

Naar aanleiding van deze televisieserie heeft Vastenaktie een gelijknamig boekje gemaakt. Vijftien bekende en minder bekende Nederlanders, van Bart Chabot tot Marijke Helwegen en van Bisschop De Korte tot Hummie van der Tonnekreek, gaan in op de vraag: Heb ik genoeg? Marijke Helwegen, Samira Bouchibti (beter bekend als Samira Abbos) en Jihad Alariachi (van de Meiden van Halal), alsmede RKK/KRO presentatrice Karin de Groot, zullen aanwezig zijn om het boekje in ontvangst te nemen.

We houden de start van de campagne op woensdag 21 februari, de eerste dag van de vastentijd, in VanHarte resto in Slotervaart in Amsterdam. VanHarte resto's zijn laagdrempelige eetgelegenheden waar buurtgenoten met elkaar in contact worden gebracht onder het motto 'eten, ontmoeten én activeren'. Namens stadsdeel Slotervaart is Dhr. Marcouch, stadsdeelvoorzitter, aanwezig.

We willen graag met u aan tafel!

Locatie
VanHarte resto
Schoolgebouw TeC (RoC ASA)
Vlaardingenlaan 25
1062 HM Amsterdam

Programma
16.30-17.00 uur ontvangst gasten
17.00-17.10 uur welkomstwoord door mevrouw Ploumen, directeur Cordaid 17.10-17.30 uur bekijken uitzending Heb ik genoeg?
17.30-17.45 uur overhandiging boekje Heb ik genoeg? aan Dhr. Marcouch en geïnterviewden uit het boekje.
18.00-19.30 uur maaltijd
19.45 uur afsluiting