Politie Hollands Midden

Datum: 13 februari 2007

Leiden Man die koffer probeerde te stelen aangehouden. De politie heeft maandagavond 12 februari op de Rijnsburgerweg een 24 jarige man uit Leiden aangehouden. De man sloeg en stompte rond 21.35 uur in de hal van het Centraal Station een 26 jarige vrouw uit Eindhoven en probeerde haar koffer te stelen. Omdat de vrouw zich daartegen verzette gaf hij zijn poging om de koffer te stelen op en liep weg. Aan de hand van het signalement wist de politie de man snel aan te houden. Hij is voor het verdere onderzoek ingesloten.

Leiderdorp Politie vindt doorrijder en houdt hem aan De politie heeft maandagavond 12 februari in Leiden een 16 jarige jongen uit Leiden aangehouden. De jongen veroorzaakte op de Acacialaan in Leiderdorp als pizzakoerier met zijn bromfiets een lichte aanrijding met een auto die bestuurd werd door een 82 jarige man uit Leiderdorp. Hij veranderde met zijn bromfiets plotseling van richting en reed tegen het portier van de auto. De auto liep daardoor lakschade en een deuk in het portier op. De jongen stopte niet maar reed door. Aan de hand van de beschrijving van de bromfiets kwam de politie al snel uit op een adres in Leiden. Daar werd hij aangehouden.

Alphen a/d Rijn Automobilist rijdt zonder rijbewijs De politie heeft dinsdag 13 februari rond 00.55 uur op de Zeelandstraat een 27 jarige man uit Den Haag betrapt op het rijden zonder rijbewijs. De man had wegens eerdere veroordelingen wegens het onder invloed rijden zijn rijbewijs moeten inleveren en kreeg een ontzegging om motorvoertuigen te besturen van 28 december vorig jaar tot 24 oktober van dit jaar. Hij kon het echter niet laten en stapte in zijn auto. Omdat agenten met regelmaat kentekens van voertuigen natrekken om te zien of er iets met de tenaamgestelde of het voertuig is, liep hij tegen de lamp. De Hagenaar krijgt een proces-verbaal.

--------------------------------------------- einde berichten ---------------------------------------------------

Postbus 4240 ( Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp ( Bureau Communicatie Telefoon 071-5459801 Fax 071-5459326



Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --