Opsporing Verzocht Elke dinsdag, 21.50 uur op Ned. 1.
Herhaling: woensdag, 13.20 uur op Ned. 2.
12-2-2007
Zaken dinsdag 13 februari

* Goirle: Zeer gewelddadige beroving

* Almere: Moord/doodslag 41-jarige Paco

* Rotterdam: Diefstal met geweld

* Heerenveen: Overval tankstation

* Madestein: Getuigen dood S. Baczkowski

* Eck en Wiel: Woninginbraak

* Rotterdam: Beroving en seksueel misbruik
* Resultaten uitzending 6 februari en

* eventueel opgeloste zaken
Rotterdam: Beroving/ernstig seksueel misbruik 78-jarige vrouw Op 1 januari 2007 wacht een 78-jarige licht dementerende vrouw in Rotterdam op een taxi die haar naar de opvang brengt. Als de bel gaat doet de vrouw open en ziet niet de taxichauffeur, maar een onbekende man, die het slachtoffer berooft en daarna ernstig seksueel misbruikt.

Goirle: Zeer gewelddadige beroving
Donderdag 18 januari 2007 heeft er een zeer gewelddadige beroving plaatsgevonden op medewerkers van een transportbedrijf in Goirle. Door 3 gemaskeerde mannen wordt er een bijtende vloeistof in hun gezicht gespoten, de slachtoffers worden geschopt en vastgebonden. De daders gaan er vandoor met enveloppen met geld erin.

Almere: Moord/doodslag 41-jarige Francisco Cabella Lara (Paco) Donderdag 18 mei 2006 wordt in het Zijkanaal C in Spaarndam het stoffelijke overschot gevonden van de 41-jarige Spaanse Francisco Cabello (Paco) Lara uit Almere. Hij is dan al een week verdwenen, nadat hem door 2 zgn. politieagenten verteld is dat zijn auto bij een misdsrijf betrokken zou zijn.

Rotterdam: Diefstal met geweld in videotheek
Donderdag 28 september 2006 is in een videotheek in Rotterdam een diefstal met geweld gepleegd. De dader is een jongeman van 17-20 jaar; 1.65-1.70 meter lang; een slank postuur; kort haar en hij droeg een trainingspak bestaande uit een camelkleurige broek en een blauw jasje.

Madestein: Getuigenoproep dood Stefan Baczkowski
Zaterdag 30 september 2006 wordt in Den Haag het ontzielde lichaam van de 45-jarige Stefan Baczkowski gevonden, door een man die daar, achter de sportvelden van GDA en HDS, wandelt met zijn hond. Bij een kruising van twee fietspaden, begint de hond te blaffen en blijft staan. Tussen de brandnetels ligt het lichaam van Stefan Baczkowski. Hij is door een misdrijf om het leven gekomen.

Eck en Wiel: Woninginbraak
Vrijdag 12 januari 2007 is bij een woninginbraak in Eck en Wiel, gemeente Buren, o.a. een exclusieve klok weggenomen. De klok is van het merk Jeager-LeCoultre. Van dit type klok zijn er drie in Nederland. Als de klok verplaatst wordt zonder eerst de vereiste handelingen te verrichten, zal het uurwerk niet meer lopen en hersteld moeten worden bij een Jeager-LeCoultre dealer/reparateur.

Heerenveen: Gewapende overval op tankstation
Vrijdag 26 januari 2007 is een tankstation in Heerenveen overvallen. De gewapende dader vlucht op een fiets. Een getuige zet met zijn auto de achtervolging in, maar hij verliest hem uit het oog. De dader springt namelijk de sloot in en verdwijnt daarna in het niets.