Gemeente Dinkelland

PERSUITNODIGING

Van: Birgit Boode
Datum: 9 februari 2007

Betreft: Gemeenten Losser, Tubbergen en Dinkelland bieden gedeputeerde Jansen het rapport 'Noordoost Twente als hippische regio' aan

Gemeenten losser, tubbergen en dinkelland bieden gedeputeerde jansen het rapport 'noordoost twente als hippische regio' aan

Op dinsdag 13 februari 2007 bieden burgemeester Stegers van Tubbergen en de wethouders Van den Bos van Losser en Krouwel van Dinkelland aan gedeputeerde Jansen van de Provincie Overijssel het rapport 'Noordoost Twente als hippische regio' aan. De bestuurders komen per koets van de Koets'n Keerls aan bij Restaurant Tante Sien in Vasse. Hier neemt gedeputeerde Jansen het rapport in ontvangst.

U wordt van harte uitgenodigd bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn.

Het programma is als volgt:
Gedeputeerde Jansen, burgemeester Stegers en de wethouders van den Bos en Krouwel komen rond 15.45 uur aan met een koets bij Restaurant Tante Sien, Denekamperstraat 210 in Vasse.

Hier zullen burgemeester Stegers, wethouder van den Bos en wethouder Krouwel het rapport aanbieden aan gedeputeerde Jansen.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met: Gemeente Dinkelland, team communicatie, Birgit Boode op telefoonnummer 0541-854100 of 06-52624307.

---- --