Ingezonden persbericht


Quint Wellington Redwood benoemt Alex van den Bergh tot Senior Consultant en Practice Leader Applicatie Sourcing

Amsterdam, 13 februari 2007 - Quint Wellington Redwood, het onafhankelijke managementadviesbureau dat zich volledig toelegt op het oplossen van IT-gerelateerde organisatievraagstukken, stelt drs. Alex van den Bergh aan als Senior Consultant en Practice Leader Applicatie Sourcing. In zijn nieuwe functie adviseert Van den Bergh klanten over besturingsvraagstukken rond (out-) sourcing van ontwikkeling, beheer en onderhoud van applicaties.

Van den Bergh heeft zeven jaar ervaring in advies en implementatie van complexe en omvangrijke ICT-projecten. Zo werkte hij eerder voor de Software Improvement Group als respectievelijk Consultant, Senior Consultant en Principal. Tijdens deze periode adviseerde hij klanten over de professionalisering van IT-applicaties en leidde hij intensieve ICT-advies- en migratieprojecten voor overheidsorganisaties in Nederland en de grote spelers in de financiële en logistieke sector. Daarvoor bekleedde hij de functie van Wetenschappelijk Analist bij het Centrum voor Wiskunde en Informatica. Van den Bergh studeerde Informatica aan de Universiteit van Amsterdam en werkte mee aan verschillende wetenschappelijke publicaties.

"Quint Wellington Redwood maakt momenteel zowel qua vestigingen als dienstenaanbod een aanzienlijke groei door. Uiteraard willen we onze klanten op elk vlak adequaat blijven ondersteunen. Alex van den Bergh is een specialist op verschillende IT-outsourcinggebieden. Hij kan onze klanten op alle fronten de gewenste ondersteuning bieden", zegt Hendrik Wester, Country Manager Nederland bij Quint Wellington Redwood. "Daarbij combineert hij ruime technische kennis met uitstekende sociale en zakelijke vaardigheden. Van den Bergh is voor Quint Wellington Redwood een uiterst waardevolle allrounder die op ieder gebied van IT-outsourcing topkwaliteit levert."

Over Quint Wellington Redwood
Quint Wellington Redwood - kortweg 'Quint' - is een onafhankelijk managementadviesbureau dat zich volledig toelegt op het oplossen van IT-gerelateerde organisatieveranderingen. Wij leveren onze diensten in meer dan 30 landen vanuit zeventien internationaal verspreide kantoren. Quint concentreert zich op strategie, sourcing-vraagstukken en implementatie van processen.

De klanten van Quint zijn vooraanstaande profit- en non-profitorganisaties die sterk afhankelijk zijn van IT. Wij helpen onze relaties om geïntegreerd management over het business- en IT-domein tot stand te brengen en op die manier strategisch voordeel ten opzichte van hun concurrenten te behalen. We drukken dit uit met onze missie: Orchestrating Business Excellence.

Ingezonden persbericht