Siemens

Persbericht

0702.895

Den Haag, maandag 12 februari 2007

Veilig thuis met de BOB na een neut en veul leut!

Carnavalsplaatsen gratis op portable navigatiesystemen van VDO Dayton

Siemens VDO uit Lampegat (Eindhoven) brengt een speciale carnavalskaart uit voor de portable navigatiesystemen van haar merk VDO Dayton. Maar liefst 450 plaatsnamen zijn omgezet in de carnavalsplaatsnamen, zoals Oeteldonk (Den Bosch) en Kielegat (Breda). Deze Navteq-kaart is vanaf heden gratis te downloaden op www.vdodayton.nl voor carnaval liefhebbers. Kruikenzeiker Ferry van der Vliet, CEO van Siemens VDO en ras-Brabander: "Hiermee kan de BOB vrienden veilig thuisbrengen na een neut en veul leut!".

De software is heel eenvoudig te installeren. De oude data blijven intact, dus na carnaval kan de gebruiker weer voor de gewone plaatsnamen kiezen. Portable navigatiesystemen van VDO Dayton zijn verkrijgbaar bij onder andere Mediamarkt, Dynabyte en gerenommeerde autodealers. Voor meer informatie zie www.vdodayton.nl

Siemens VDO Automotive is wereldwijd een van de toonaangevende leveranciers van elektronica en mechatronica voor de automobielbranche. Als ontwikkelingspartner van de automobielindustrie maakt de onderneming producten voor transmissietechniek, motorbesturingselektronica en inspuittechniek voor een groter motorvermogen en minder uitstoot van schadelijke stoffen. Voor nog meer rijcomfort en gebruiksgemak zorgen informatie- en car-communicationsystemen met instrumentatie, audio- en navigatiesystemen, telematica- en multimediatoepassingen en complete dashboards. Voor nog meer veiligheid zorgen Siemens VDO-producten voor chassis en carrosserie, zoals airbags, ABS en vergrendelingssystemen. Een eigen bedrijfsgroep verkoopt producten voor de aftermarket voor personenautos en vrachtwagens, met name voor fleetmanagement en audio- en navigatiesystemen.

Nadere informatie voor de redactie:
Siemens VDO Persvoorlichting, Josje Mosies
Tel: (070) 333 2095
E-mail: josje.mosies@siemens.com
Internet: www.vdo.com