Gemeente Andijk


* Gemeente organiseert informatieavonden 'Op Andijk'

Gemeente organiseert informatieavonden 'Op Andijk'

Op 6 en 13 februari aanstaande organiseert het college van Andijk twee informatieavonden over woningbouwproject Op Andijk. De komende tien jaar bouwt de gemeente 600 buitenkansjes in Andijk: bijzondere woningen tussen het water en het groen, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
Tijdens de informatieavonden worden belangstellenden uitgebreid geïnformeerd over de woningbouwplannen.

Tijdens de laatste raadsvergadering van 2006 heeft de gemeenteraad van Andijk de nota `Op Andijk 2006' vastgesteld. Hiermee is een belangrijke stap gezet in de richting van de realisatie van de ambitieuze woningbouwplannen van de gemeente.

Met de nota is onder andere de stedenbouwkundige opzet voor de Molenslootlocatie en meerdere locaties in de linten Kleingouw en Knokkel vastgelegd. De locaties worden op speelse en typisch dorpse wijze ingevuld met zowel goedkope als duurdere woningen. De komende maanden wordt gewerkt aan de technische uitwerking van de plannen en de architectonische kwaliteit van de woningen.

Informatieavonden
Om belangstellenden zo goed mogelijk te informeren, organiseert het college in februari twee informatieavonden. Tijdens deze avonden wordt een presentatie gegeven en worden de plannen toegelicht. Uiteraard is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

De eerste informatieavond vindt plaats op dinsdag 6 februari in dorpshuis Sarto, de tweede op dinsdag 13 februari in dorpshuis 't Centrum. Beide avonden beginnen om 19.30 en zullen om ± 21.00 uur worden afgerond. U bent van harte welkom.

Meer informatie?
Hiervoor kunt u contact opnemen met de medewerkers van de werkgroep Op Andijk, telefoonnummer 0228-595058.