Gemeente Putten

Koninklijke onderscheiding voor Ab Grevengoed (12-02-2007)


---

Putten, 12 februari 2007

Burgemeester mr. B.J. van Putten reikte vrijdag 9 februari 2007 een koninklijke onderscheiding (Lid in de Orde van Oranje Nassau) uit aan de heer Ab Grevengoed.

De heer Grevengoed (55 jaar) ontving de onderscheiding vanwege zijn langdurige bijdrage aan de openbare veiligheid in de gemeente Putten en in de regio. De heer Grevengoed was sinds 1979 lid van de vrijwillige brandweer van Putten. Hij was opgeleid tot adjunct-hoofdbrandmeester 1^e klasse en was tevens ondercommandant.

De heer Grevengoed was verantwoordelijk voor de personeelszaken en de financiën van het korps. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor de personeelsvereniging.

Ook was de heer Grevengoed algemeen lid en plaatsvervangend algemeen wedstrijdleider van het landelijk opererende algemeen brandweer wedstrijdcomité (ABWC). Hij was instructeur en examinator voor diverse opleidingen in de regio.

Omdat hij de leeftijd van 55 jaar heeft bereikt, nam de heer Grevengoed na ruim 27 jaar afscheid van de brandweer Putten. Ter gelegenheid hiervan bood het gemeentebestuur hem een afscheidsreceptie aan op vrijdag 9 februari 2007 van 16.00 tot 18.00 uur in de hal van het gemeentehuis.