Dutchview


NightLiveXS Awards: powered by DutchView

8 februari 2007

Zondag 11 februari worden in Paradiso al weer voor derde keer de NightLiveXS Awards uitgereikt. Denk hier aan muziek awards voor Beste Live-Act Nationaal en Internationaal, Beste Album Nationaal en Internationaal, Beste Podium, Beste Concert en dit jaar ook de Fabby Award!

De Fabby Award is een nieuwe prijs die door Fabchannel en DutchView uitgereikt zal worden aan die band of artiest die het afgelopen jaar opviel door het gebruik van online-/nieuwe media. Muziek en Internet zijn onafscheidelijk. De ene na de andere band breekt door via MySpace of YouTube en digitaal gekloonde bands spelen in virtuele werelden. In de strijd om op te vallen op het wereldwijde web blijft men innoveren. DutchView en Fabchannel steunen als innovatieve ondernemingen op mediagebied dergelijke initiatieven.

Uiteraard zal de awardshow live te zien zijn op www.fabchannel.com en zal gebruik gemaakt worden van Studio Paradiso. Deze studio in Paradiso is door DutchView en Fabchannel gebouwd en al ruim honderd maal ingezet om concerten en andere evenement in Paradiso op te nemen en live uit te zenden.

De NightliveXS Awards zijn een initiatief van Live XS.

NightLiveXS Awards: powered by DutchView