PANN-on-Tour verovert Nederland
PANN-Feest voor homo's en hetero's ontgroeit Utrecht

UTRECHT - 17 december 2006

Het populaire Utrechtse PANN-Feest van stichting PANN gaat op tournee door Nederland. Met PANN-on-Tour maakt PANN haar debuut als eerste landelijke feestorganisatie voor homo-, bi- en hetero-jongeren. Op zaterdag 10 februari 2007 start PANN-on-Tour in het Haagse poppodium Paard van Troje.

Toenemende populariteit
PANN-Feesten kennen al jaren een toenemende populariteit. Een jaar geleden verhuisde het feest naar Tivoli, het grootste poppodium van Utrecht. Deze stap leverde een verdrievoudiging van het aantal bezoekers op. "De toestroom van bezoekers is inmiddels groter dan de beschikbare ruimte in Tivoli. Een goede reden om nu buiten de Utrechtse stadsgrenzen te treden", aldus voorzitter Maarten Wolters. "Zestig procent van onze bezoekers komt van buiten Utrecht. Om deze groep tegemoet te komen starten we PANN-on-Tour naast de maandelijkse PANN-Feesten in Utrecht".

Startpunt Den Haag
Den Haag is een bewuste keuze om PANN-on-Tour te starten. Bestuurslid en coördinator van PANN-on-Tour Marc Faber legt uit: "PANN bewijst al jarenlang op maatschappelijk en politiek niveau belangrijk te zijn voor de integratie, emancipatie en zichtbaarheid van homo- en bi-jongeren in de regio Utrecht en in toenemende mate in heel Nederland. De toekomst van deze jongeren wordt sterk bepaald door de politiek in Den Haag. Daarom is Den Haag een logische stad om met de zichtbare PANN-on-Tour te starten."

Paard van Troje
Het Paard van Troje staat bekend als een van de beste poppodia in Den Haag. PANN kiest bewust voor Paard van Troje als startpunt voor PANN-on-Tour. "Deze locatie heeft een karakter dat goed aansluit op de laagdrempelige en vrije sfeer die PANN-Feesten uniek maken," aldus Marc Faber. "De gezellige en open ambiance maakt het PANN-Feest zo populair. Iedere bezoeker moet zichzelf kunnen zijn."

Kaartverkoop
Vanaf 16 december zijn kaarten voor PANN-on-Tour à ¤ 5,- online te bestellen via www.pann.nl en bij de volgende voorverkoopadressen: boekwinkel Savannah Bay (Telingstraat 13 in Utrecht), Paard van Troje (Prinsegracht 12 in Den Haag) en tijdens het PANN-Feest in Tivoli op 20 januari (Oudegracht 245 in Utrecht).

PANN-Bus
Vanuit Utrecht rijdt op 10 februari 2007 een PANN-Bus naar Den Haag. Hiervoor zijn retourkaarten à ¤10,- apart verkrijgbaar in de voorverkoop. Kijk op www.pann.nl voor exacte bustijden en meer informatie.

Event: PANN-on-Tour
Plaats: Paard van Troje, Prinsegracht 12, Den Haag
Datum: 10 februari 2007 van 22.00 tot 4.00 uur

Meer informatie
Stichting PANN: http://www.pann.nl
Paard van Troje: http://www.paard.nl

---