BNN

NIEUWSBERICHT

Hilversum, 10 februari

TWEEëNZESTIG PETER DE VRIESEN OP DE NATIONALE PETER DE VRIES DAG

Peter de politieagent, Peter de chefkok, Peter de nieuwslezer, Peter de rolstoelverkoper, Peter de entertainer en de gehele Peter de Vries band; ze waren vanochtend allemaal aanwezig op de Nationale Peter de Vries Dag. In totaal zijn er tweeënzestig Peter de Vriesen naar de 3FM-studio gekomen om de Nationale Peter de Vries Dag live mee te maken in een speciale uitzending van het BNN-programma Het Huis van de Heer van 07.00 uur tot 12.00 uur op 3FM.

Voorafgaand aan de Nationale Peter de Vries Dag hadden 112 Peter de Vriesen zich gemeld bij Het Huis van de Heer en 55% van deze Peter de Vriesen is daadwerkelijk naar de studio gekomen. In de studio konden de Peter de Vriesen onder andere genieten van een spetterend optreden van de Peter de Vries band, een speciale cocktail proeven gemaakt door Peter de chefkok en natuurlijk ook hun andere naamgenoten ontmoeten.

Bedenkers van de Nationale Peter de Vries Dag, presentator Sander de Heer en 3FM nieuwslezer Peter de Vries, zijn erg tevreden over de Nationale Peter de Vries Dag. Peter: 'Dit is het hoogtepunt van mijn carrière. Ik ben nog nooit zo vaak op de foto geweest.' Sander: 'Ik kan geen Peter de Vries meer zien!'

Het Huis van de Heer is iedere zaterdag en zondag te beluisteren van 07.00 uur tot 10.00 uur op 3FM en wordt gepresenteerd door Sander de Heer. Voor meer informatie over de Nationale Peter de Vries Dag zie www.ikheetpeterdevries.nl .



BNN