Ingezonden persbericht


Releaseparty Antilounge 4 in club Bazart

Zaterdag 10 februari wordt alweer de vierde releaseparty van het undergroundlabel Antilounge gehouden. In poppodium Bazart in Den Haag zullen van 22.00 tot 03.00 verschillende live acts en dj's ervoor zorgen dat deze vierde release niet ongemerkt voorbij zal gaan. Gelukkig maar, want er lopen in Den Haag veel talenten rond in de elektronicamuziek waar weinig mensen iets van af weten.

Martijn Verlinden, beter bekend als DJ Kipkillah vond dat daar verandering in moest komen. Hij is initiatiefnemer van de undergroundplatenlabel Antilounge. Er werd te weinig aandacht besteed aan elektronicamuziek: "Ik ben op het idee gekomen, omdat ik heel veel mensen om mij heen zie die goed bezig zijn met muziek, maar die niet snel de kans krijgen om hun muziek uit te brengen. De markt is al niet zo groot en de platenmaatschappijen willen toch altijd zeker zijn van hun zaak. Sommigen zijn al heel lang bezig, maar zijn nog altijd in de underground gebleven. Op deze manier kunnen ze even hun kop boven water steken. Tenslotte hebben ook zij het recht om door meer mensen gehoord te worden of door het grotere publiek." Door de oprichting van Antilounge hebben al veel elektronicamuzikanten de mogelijkheid gehad om hun werk te presenteren. Nu is al zo ver dat inmiddels de release van de vierde verzamel-cd van Antilounge voor de deur staat.

Maar liefst 10 live acts en 5 dj's zullen de avond voorzien van een goede show waar breakcore, electro, IDM, dubstep, tekno, drum 'n bass en industrial allemaal aan bod zullen komen. Enkele namen van artiesten die voorbij zullen komen zijn: The Outside , Chap-A-Tow, Deepflow & Junglefever, Gallus, Star-Kid, Geazah en TecH-MatiX . Voor 5 euro heb je een avond vol Haagse underground elektronicamuziek en een gratis Cd-tje. Zeker de moeite waard om te zien en horen wat Antilounge in 5 jaar heeft neergezet.

Release party IIII 'Antilounge'
Zaterdag 10 Februari 2007
22.00 - 03.00
E5,- (incl. CD)
Club Bazart
Loosduinsekade 725
2571 CZ Den Haag
tel: 070 323 96 52

fax: 070 323 07 81
www.bazart.nl
http://www.bafsoundsystem.com/ANTI/index.htm
http://www.myspace.com/antilounge


---- --