Amsterdam RAI

Van zaterdag 10 tot en met zondag 18 februari 2007 in Amsterdam RAI

HUISHOUDBEURS 2007 TREKT STOUTE SCHOENEN AAN

Van 10 tot en met 18 februari is Amsterdam RAI het domein van de vrouw tijdens de Huishoudbeurs 2007. Na de pracht en praal van het glamourthema in 2006, staat de 'moeder aller beurzen' volgend jaar in het teken van 'Stout'.

Beursmanager Marjo Wolters van Amsterdam RAI: "Glamour ging over dromen, Stout gaat over doen. Iedere vrouw is wel eens stout en zelfs vaker dan mannen denken, want mannen hoeven natuurlijk niet alles te weten. De wereld van Stout op de Huishoudbeurs 2007 is verrassend, guitig, grappig, spannend, uitdagend en een beetje geheim." Vooral het centrale themaplein wordt dé plek op de beurs waar bezoeksters zullen genieten van dingen die eigenlijk niet mogen of kunnen. Wolters: "Op het themaplein kun je bijvoorbeeld ongegeneerd genieten van bergen chocola, oeverloos roddelen onder het genot van een 'stout' drankje, veel te veel geld uitgeven aan mooie spullen en wellicht 5 minuten één op één chatten met een Bekende Nederlander."

Tegenreactie
Zijn vrouwen stouter geworden? Marjo Wolters: "Maatschappelijke tendensen, zoals de anonimiteit van internet, verleiden meer vrouwen tot stouter gedrag. Men durft toch iets meer achter bijvoorbeeld de computer. Het is misschien ook een tegenreactie op alle gezondheidstrends. Snoepen, roken, botox en iets ongezonder leven is net zo'n onderdeel van het leven van vrouwen als spinning, sapkuren en sauna."

Zintuigen
De 62ste editie van de Huishoudbeurs staat garant voor een gezellig dagje uit voor vrouwen, waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. Naar verwachting 500 exposanten presenteren tijdens Nederlands grootste consumentenevenement in zijn soort hun producten. Bezoekers maken op de beursvloer kennis met de laatste trends, nieuwtjes en leuke aanbiedingen. Ook modeshows, demonstraties, optredens en workshops ontbreken niet.

Negen-maanden-beurs 2007
Tijdens de laatste vijf dagen van de Huishoudbeurs wordt ook de negen-maanden-beurs gehouden in Amsterdam RAI. Dit evenement biedt van 14 tot en met 18 februari alles over en voor de zwangerschap, geboorte en baby's. Van informatie en advies over gezondheid en veiligheid tot de leukste kleertjes en het leerzaamste speelgoed. Met één toegangskaartje kunnen bezoekers van de Huishoudbeurs ook de negen-maanden-beurs bezoeken.

Meer informatie over Huishoudbeurs 2007 is te vinden op www.huishoudbeurs.nl.

Amsterdam, 25 september 2006

Noot voor de redactie,

Amsterdam RAI