Amsterdam RAI

Datum: 6 februari 2007

Van zaterdag 10 tot en met zondag 18 februari 2007 in Amsterdam RAI

Stout op de Huishoudbeurs in Amsterdam RAI

Van 10 tot en met 18 februari 2007 biedt de 62e editie van de Huishoudbeurs een compleet programma voor de vrouw van nu, waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. Circa 450 exposanten presenteren tijdens het evenement producten en diensten. Bezoekers maken kennis met de nieuwste trends op het gebied van mode, verzorging, culinair, wonen en vrije tijd. De Huishoudbeurs van 2007 staat in het teken van 'Stout'.

De opening van Huishoudbeurs 2007 wordt op zaterdag 10 februari vanaf 10.30 uur op spannende wijze verzorgd door Goedele Liekens. Goedele geeft daarnaast op zaterdag 10 en zondag 11 februari (om 14.30 uur) op het themaplein 'Stout' een workshop 'Hoe stout ben jij'?

Win een man

Het centrale themaplein wordt dé plek op de beurs waar bezoeksters kunnen genieten van dingen die eigenlijk niet mogen of kunnen. De wereld van Stout op de Huishoudbeurs is verrassend, guitig, grappig, spannend, uitdagend en een beetje geheim. Om helemaal in de 'stout' setting te komen, is er de speciale make-over booth van Tom Sebastian; de plek waar bezoekers worden omgetoverd in stoute vamps. Bezoekers kunnen hier ook een man winnen, een 'anti aging behandeling' proberen of een stout smsje versturen. Begeerlijke kleding, schoenen, tassen en sieraden komen elke dag voorbij in de fashionshow op de catwalk. Heleen van Royen en Marlies Dekkers presenteren op het themaplein hun nieuwe boek, Stout.

Noviteiten

Onder de noviteiten van Huishoudbeurs 2007 bevinden zich onder meer zelfklevende okselinleggers; slakkengel; Het No Way fluitje dat bescherming biedt tegen aanvallers; een systeem dat tegelijk sporten, afslanken en bruinen mogelijk maakt in slechts 10 minuten; het sproeitoilet; een website, waarop je een profiel kunt samenstellen dat gevuld is met brieven, foto's, muziek en filmpjes die jouw nabestaanden kunnen zien na je overlijden; Swarovski teennagels; de menstruatiepleister, waarmee klachten binnen het uur verdwijnen en een vrouwvriendelijk erotisch spel dat je relatie een nieuwe impuls geeft.

Een compleet overzicht van alle noviteiten is te vinden op www.huishoudbeurs.nl (onder Pers).

Bekende Nederlanders

Hoewel de Huishoudbeurs elke dag om 11.00 uur opent, is het vanaf 10.00 uur 's ochtends al mogelijk om de dag te beginnen op het themaplein 'Stout' (hal 2, Zuidhal). Trendy modeshows en spetterende live-optredens van bekende Nederlandse artiesten als All Music, Van Velzen, Just Like Robbie en Nick & Simon maken dit plein een plek voor bezoekers om steeds weer terug te keren.

Andere bekende Nederlanders die tijdens de Huishoudbeurs acte de présence geven, zijn onder meer Sonja Bakker, Corry Konings, Rob Geus, Viktor Brand, Hanny, Wolter Kroes, Rob Verlinden, Justine Pelmelay, Ineke Vocking, Gallyon van Vessem, Evelien de Bruijn, Imro Beuk, Marlayne Sahupala, Ad Peters, Roberto Desia, Margriet van Dam, Piet Paulusma, Quintis Ristie, Sjimmy Bruijnincks, Gaston Starreveld, Bruni Heinke, de Havenzangers, Vulcano, Linda Wagemaker, Rob Mollien, Maureen du Toit, Tom Sebastian, Patty Harpenau, Heleen van Royen en Marlies Dekkers.

Veiligheidsprijs 2006

Op 15 februari a.s. reikt Jeltje van Nieuwenhoven de eerste Univé Veiligheidsprijs uit. De uitreiking vindt om 14.00 uur plaats in de Univé-stand. De Univé Veiligheidsprijs is een initiatief van Univé en de Stichting Consument & Veiligheid. De drie genomineerden zijn in willekeurige volgorde: Mevrouw Evers uit Delft die een nieuw concept rollator heeft ontwikkeld. De Stichting Welzijn Senioren Nederlek uit Lekkerkerk met het idee van een 'wijkschouw' door jongeren en ouderen. Mevrouw Van der Hoek uit Oostvoorne met het idee van een halfjaarlijkse APK keuring/onderhoudsbeurt voor rollators en rolstoelen, die door technische scholen als project kan worden opgepakt.

Gezondheid en verzorging

Op het Woonplein zullen tijdens de Huishoudbeurs verschillende woonaanbieders de laatste trends op het gebied van wonen laten zien. Door middel van stijlkamers kunnen beursbezoekers inspiratie opdoen.

Het Verzorgingsplein vormt de plek op de beursvloer waar bezoekers zich kunnen laten informeren over gezonde voeding, sportiviteit of lichamelijke verzorging. Uiteraard ontbreken ook de creatieve workshops niet.

negen-maanden-beurs 2007

Tijdens de laatste vijf dagen van de Huishoudbeurs wordt ook de negen-maanden-beurs gehouden in Amsterdam RAI. Dit evenement biedt van 14 tot en met 18 februari alles over en voor de zwangerschap, geboorte en baby's. Van informatie en advies over gezondheid en veiligheid tot de leukste kleertjes en het leerzaamste speelgoed.

Meer informatie over Huishoudbeurs 2007 is te vinden op www.huishoudbeurs.nl.


---

Persaccreditatie

Accreditatie vindt plaats in de perskamer van de Europahal (hal 1). Op vertoon van een geldige perslegitimatie, ontvangt u een persbadge en (indien nodig) een uitrijkaart voor RAI-garage/parkeerterrein. Met de persbadge heeft u vrij toegang tot de beurs.

Van zaterdag 10 tot en met zondag 18 februari is de perskamer geopend van één uur voor openingstijd van de beurs tot een half uur na sluitingstijd van de beurs.

Parkeerfaciliteiten
Voorafgaand aan uw bezoek aan de RAI kunt u een parkeerplaats reserveren in één van de RAI parkeergarages. Een telefoontje naar Marijke Kho van de afdeling Press & PR van de RAI (tel. 020 - 549 3025) is voldoende.

Vragen?

Voor al uw vragen kunt u terecht bij de afdeling Press & PR, Pim van Houten, telefoon 020 - 549 2225, fax 020 - 644 5059, e-mail: p.v.houten@rai.nl. Tijdens de beurs te bereiken via de perskamer Europahal, telefoon 020 - 549 1477, fax 020 - 549 1401.

Van: Afdeling Press & PR, Amsterdam RAI, Pim van Houten,

tel. 020 - 549 2225