Backup-Connect maakt betrouwbaarheid backup-diensten tastbaar


PCI/DSS-Compliance certificatie en betere verkoopresultaten

HUIZEN, 20070209 -- "Het uitbesteden van backups door bedrijven draait om veiligheid en vertrouwen. Een backup van bedrijfskritische data moet correct verlopen en de opslag moet veilig en betrouwbaar plaatsvinden" zegt Hilco de Roo, commercieel directeur van Backup-Connect. "Om dat te bewijzen richting onze klanten, zochten we een aantoonbare, wereldwijd erkende certificering gecombineerd met een bekend en betrouwbaar logo op de website." Backup-Connect koos voor HACKER SAFE van ScanAlert. De oplossing wordt geleverd door Business to You (B2U) uit Mijdrecht.

Na een initi?le productori?ntatie kwam Backup-Connect in contact met B2U, een Nederlandse specialist in Secure eBusiness. Dit bedrijf levert HACKER SAFE van het Amerikaanse bedrijf ScanAlert. Hans Bouman, directeur B2U: "Zaken doen via internet vereist een dynamische aanpak van beveiliging. Daarbij gaat het niet alleen meer om webwinkels maar ook voor online services zoals online backups. Kostbare (half)-jaarlijkse audits, voldoen niet langer. Alleen door het dagelijks monitoren van alle devices binnen een webomgeving kunnen bedrijven alle dagelijkse nieuw ontdekte beveiligingslekken bijhouden."

Aantoonbaar meer verkoop door HACKER SAFE-logo
De Roo: "Een ander overtuigend argument was de omzetstijging door het tonen van het HACKER SAFE-logo. Middels een zogenoemde A/B-test kreeg de helft van de klanten het logo wel te zien, de andere helft niet. Vanuit de werkelijk gerealiseerde verkopen kon bepaald worden dat Backup-Connect door het logo 20% verbeterde conversie-ratio realiseerde."

Veilige creditcard-betalingen
Backup-Connect biedt afnemers om online te bestellen en af te rekenen. Vanuit Visa en MasterCard wordt in 2007 verplicht om PCI/DSS-Complaint (Payment Card Industry - Data Security Standard) te zijn. Deze standaard garandeert dat de creditcard verwerking op een site betrouwbaar en veilig is ingericht. Voor Backup-Connect is ook dit nu met HACKER SAFE gerealiseerd en wordt deze PCI-compliance zelfs dagelijks gecontroleerd.

De Roo: "Nu weten niet alleen wij zelf dat we de veiligheid en vertrouwelijkheid van onze diensten serieus nemen. We kunnen dat nu ook aantonen doordat een gerenommeerde onafhankelijke partij dit voortdurend monitort en bevestigt."

Over Backup-Connect
Backup-Connect is een Nederlandse leverancier van complete online backup-diensten. De nadruk ligt hierbij op veiligheid en betrouwbaarheid. Het bedrijf maakt voor zijn diensten gebruik van het KPN-datacenter en krachtige software in de vorm van Online Backup Manager. Bovendien beheert Backup-Connect zelf de hele backup-keten. De dienstverlening van het bedrijf is vastgelegd in heldere Service Level Agreements. Backup-Connect is actief in elf landen en werkt met een uitgebreid netwerk van resellers en partners. Voor meer informatie: www.backup-connect.nl

Over HACKER SAFE
De HACKER SAFE dienstverlening wordt geleverd door Business to You BV. Dagelijks worden wereldwijd inmiddels meer dan 75.000 e-commerce websites door HACKER SAFE op beveiligingslekken gecontroleerd. Voor meer informatie: www.b2u.nl