Politie Zeeland


---


Aanvulling persbericht W-402-2007: Auto in de sloot na onwelwording, Arnemuiden.
De bestuurder, een 47-jarige man uit de gemeente Noord-Beveland, kwam uit de richting van de Oostweg. Tijdens het rijden werd hij onwel en verloor de controle over zijn voertuig. De auto raakte van de weg af, reed tegen een boom en belandde in de sloot. De man bleef ongedeerd maar werd wel per ambulance voor controle naar het ziekenhuis gebracht. De auto raakte beschadigd.

W-406-2007 Winkeldiefstal, Middelburg
In een winkel in de Lange Geere werd vrijdag om 16.50 uur een 51-jarige Middelburgse vrouw aangehouden wegens winkeldiefstal.
Zij had gezichtscrème ter waarde van twintig euro gestolen. De vrouw kreeg een transactie aangeboden, waarna zij weer in vrijheid werd gesteld.

Z-407-2007 Hardrijder moet rijbewijs inleveren, Sluiskil
Een 21-jarige automobilist uit Zelzate (B) moest vrijdag om 17.50 uur zijn rijbewijs inleveren omdat hij op de N252 59 km/h te hard reed.
Hij reed vanuit de binnenstad langs het kanaal richting Sas van Gent en haalde diverse auto's in met een, gecorrigeerde, snelheid van 139 km/h.

O-408-2007 Vechtpartijtjes in Goes
In een horecapand op de Grote Markt ontstond vrijdag tussen 16.30 en 17.00 uur een handgemeen tussen een 34-jarige man uit 's-Gravenpolder en twee, voor hem onbekende, andere bezoekers.
Een woordenwisseling met een van de twee mondde uit in een handgemeen waarbij de 34-jarige door beide mannen werd geslagen. Hij liep enkele pijnlijke plekken op zijn hoofd op en deed aangifte van mishandeling.

In een horecapand in de Sint Jacobsstraat werd een 17-jarige Goesenaar vrijdag tussen 16.30 en 17.00 uur door een onbekende man diverse keren op het hoofd geslagen.
De oorzaak was volgens de onbekende een geldkwestie. De Goesenaar die echter van niets afwist, liep diverse zwellingen op en heeft aangifte gedaan van mishandeling. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Z-409-2007 Woninginbraak in Koewacht
Vandaag werd tussen 1730 en 19.00 uur ingebroken in een woning in de Schoolstraat in Koewacht.
De toegang werd geforceerd door het vernielen van een ruit. Het is nog onbekend wat er werd weggenomen uit de woning


---- --