Jav'lin's noodkreet


ROTTERDAM, 20070209 -- Hip Hop liefhebbers keken er lang naar uit; maar nu is het zover. Jav'lin dropt haar eerste single met videoclip. De underground MC was al op vele podia te vinden en is, samen met klinkende namen als o.a. Senna en Sage, lid van het beruchte damesoctet The Mighty 8; wiens album vanaf 12 februari in de winkel ligt.

De track "Walk with Me" is geschreven om een gerechtelijke dwaling onder de aandacht te brengen.

Kenneth Foster

Kenneth Foster werd, op twintigjarige leeftijd, in 1996 veroordeeld als bestuurder van een vluchtauto na de moord op Michael LaHood jr door zijn vriend Mauriceo Brown. Hoewel Kenneth niet direct aanwezig was bij de moord en claimt niet te hebben geweten wat er gebeurd was tot na zijn aanhouding, wat wordt bevestigd door de werkelijke dader, werd zijn straf gelijk gesteld aan deze waardoor Kenneth werd veroordeeld tot de doodstraf.

Noodkreet

Hoewel Jav'lin begrijpt dat er sceptici zullen zijn, is dit project voor haar een noodkreet en het enige wat haar rest om te doen tegen de dood van een, in haar ogen, onschuldig persoon. De clip bij het nummer is bedoeld als visuele ondersteuning daar Jav'lin al eerder met haar verhaal naar buiten probeerde te komen, maar niet leek te worden gehoord.

Videoclip en single

De videoclip werd belangeloos verzorgd door 192 producties , het maken van de clip mede mogelijk gemaakt door Hiphopinjesmoel en de track is gecomponeerd door Mono Meester.

De single zal te vinden zijn op de CD van The Mighty 8 (Nationaal Pop Instituut) en tevens vanaf 9 Februari als 99ct download op www.legaldownload.nl. Opbrengsten van de track komen ten goede aan de zaak van Kenneth Foster.

Voor meer informatie check:

www.freekenneth.com
www.javlin.nl





Management Jav'lin