Provincie Noord-Holland

PERSBERICHT

Vrijdag 9 februari, 19:00 uur, Tolhuis, Amsterdam

PvdA start campagne Provinciale Staten Noord-Holland

De PvdA Noord-Holland start vanavond haar campagne voor de Provinciale Staten verkiezingen van 7 maart 2007 in Het Tolhuis in Amsterdam-Noord. PvdA-lijsttrekker Peter Visser zal de speciale campagnewebsite van de PvdA Noord-Holland lanceren. Daarnaast zullen partijvoorzitter Michiel van Hulten en kamerlid Mariette Hamer verantwoording afleggen over het deze week gepresenteerde Regeerakkoord. Dit is de eerste van een serie bijeenkomsten in het land waarbij leden van de PvdA de kans krijgen met de partijtop van gedachte te wisselen over het Regeerakkoord.

De PvdA voert de komende weken in Noord-Holland campagne voor een sterker en socialer Noord-Holland. Door toe te treden tot het nieuwe kabinet kan Nederland sterker en socialer worden gemaakt, maar ook in Noord-Holland valt er nog veel te doen. Het is daarom belangrijk dat de PvdA ook in Noord-Holland terugkeert in het provinciebestuur. Daarvoor is een goede uitslag bij de verkiezingen van 7 maart noodzakelijk. Vanavond wordt de campagne van de PvdA officieel afgetrapt.

Belangstellenden worden van harte uitgenodigd deze bijeenkomst bij te wonen. De bijeenkomst vindt tussen 19:00 en 21:00 uur plaats in Het Tolhuis, Buiksloterweg 7 in Amsterdam-Noord.


*** EINDE PERSBERICHT ***