Ingezonden persbericht


Persbericht

'N Borg Lemsel presenteert hun nieuwe hit en videoclip

'N Borg dendert door. Dit is de titel van de nieuwe hit van 'n Borg Lemsel. Net zoals vorig jaar heeft de 12-koppige vriendengroep een succesnummer opgenomen. Dit jaar brengen ze een speciale CD/DVD box uit. Hier staan drie nummers op, inclusief een videoclip.

Komende vrijdag 9 februari vindt de presentatie plaats van de nieuwe hit én videoclip. Dit feest is bij partycentrum Hutten in Rossum. Aanvang is 20.30 uur. Iedereen is welkom.

Vele verenigingen aanwezig
Naast vele wagenbouwverenigingen in en buiten Rossum komen ook de Hoogheden met hun complete gevolg van onder andere carnavalsvereniging 'n Lesten Stuuver uit Rossum, de Knollentrekkers uit Weerselo en de Moatn Naeiers uit de Lutte. Meerdere dweilorkesten, waaronder Melomanie, Les Miezerables, Krisus en Lavasjkierie komen de presentatie opluisteren.

De muziekbox wordt overhandigd aan 'n Borg Lemsel door Reinold Hutten. Dit gebeurt aan het begin van de avond. Vervolgens zal Prins Frank I en Adjudant Peter van 'n Lesten Stuuver de videoclip op een zeer spectaculaire wijze aanbieden aan vriendengroep 'n Borg Lemsel en alle aanwezigen.

Binnenkort op de televisie
In december vorig jaar zijn de jongens in de studio gedoken om een hit op te nemen. Dit jaar werkten ze samen met het muziekduo de Heeren van Twente. Om de hit meer elan mee te geven is besloten om een videoclip te maken. De contacten met RTV Oost waren snel gelegd. Met professionele camera-, geluid- en lichtmensen is een clip opgenomen in de après ski bar Aspen Valley in Enschede. Naast 'n Borg Lemsel waren er 40 figuranten uit Rossum. Binnenkort is de clip te zien op de regionale televisiezender en de landelijke zender TV Oranje.

Noot voor de redactie,